Friss hírek

Vettel: Nem azonnali eredményeket várunk

Egyelőre elégedett az Aston Martin továbbfejlesztett F1-es versenygépével Sebastian Vettel Barcelonában – ám szerinte nem azonnal fognak érkezni a remélt eredmények.

A csapat Spanyol Nagydíjon pályára vitt, továbbfejlesztett versenygépének néhány eleme kísértetiesen hasonlít a Red Bull autójára, ami miatt az FIA vizsgálatot is indított, ám végül szabályosnak találták az Aston Martint.

Vettel a barcelonai első edzésen a 16., míg a második tréningen 31 kör megtételét követően a 8. helyen zárt. 

Hirdetés
 

A német szerint a versenygép egyelőre jól működik, ám hogy beváltja-e a hozzá fűzött reményeket, az később fog kiderülni. 

„Úgy tűnik, a helyes irányba haladunk, de ne felejtsük, hogy ez az első nap, hogy ezt az autót vezetjük” – nyilatkozta Vettel pénteken. 

„Nem nagyon tudunk összehasonlításokat végezni az előszezoni tesztekkel, mert az időjárás és a pályakörülmények is annyira különbözőek, szóval még sokat kell tanulnunk és meg kell értenünk a dolgokat.”

„Összességében pozitív, hogy a top 10-ben végeztünk, de meglátjuk, hogy milyen lesz a hétvégénk. Nem várunk azonnali eredményeket, de folytatni szeretnénk az előrelépéseket” – folytatta a német. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!