Vettel nem bánja a visszavonulást, örül az Aston Martin sikerének - F1VILÁG.HU

Vettel nem bánja a visszavonulást, örül az Aston Martin sikerének

Élvezi a családdal töltött napokat, és egyáltalán nem bánja, hogy elköszönt a Forma-1-től – ezt nyilatkozta a minap egy interjúban Sebastian Vettel, aki nagyon örül volt csapata, az Aston Martin idei sikereinek is.

Vettel a 2022-es szezont követően intett búcsút a Forma-1-nek, hogy több időt tölthessen a családjával, és bár több interjúban is beszélt arról, nem zárhatja ki a visszatérés lehetőségét, elmondása szerint nagyon élvezi azt, hogy van ideje olyan dolgokra, melyekre az elmúlt években nem volt.

„Miután olyan sok időt eltöltöttem a versenyzéssel, most először van egyfajta hétköznapi életem” – mondta a német a Bild am Sonntag című lapnak. „Beletelt egy kis időbe, mire megszoktam. Összességében élvezem az együtt töltött időt a gyermekeimmel.”

 

„Furcsa volt először nem ott lenni. De jól elvagyok, és nagy érdeklődéssel követem a sportot.”

Vettel volt csapata, az Aston Martin idén valósággal szárnyal Fernando Alonsóval: a brit istálló ötből négy futamon dobogós eredményt tudott szerezni. A négyszeres világbajnok azt mondja, örül a csapat sikereinek.

„Nagyon örülök a volt csapatomnak. Keményen dolgoztak az elmúlt években, szóval jó, hogy most begyűjtenek néhány trófeát.”

Arra a kérdésre, hogy látjuk-e újra az F1-es paddockban, Vettel így felelt: „Még nem tudom.”

Vettel egyébként a Goodwoodi Sebességfesztiválon hamarosan újra F1-es autót vezethet, saját kollekciójának több darabját is a közönség elé viszi majd, ezeket ráadásul alternatív üzemanyaggal töltik meg.

„Vezetni a régi autóimat e-üzemanyaggal egy dolog. Hagyom, hogy inspirálódjak, körülnézek majd és ötleteket gyűjtök. Meglátjuk, mire jutunk ezzel a projekttel. De eddig remekül megvagyok a döntésemmel, amit a visszavonulásommal kapcsolatban hoztam meg. Leginkább a versengés és az izgalom az, ami hiányzik.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Vettel nem bánja a visszavonulást, örül az Aston Martin sikerének
Átcsábította a McLaren a Red Bull mérnökigazgatóját
Mercedes: A Red Bull idegesebb lehet, hogy közszemlére került a padlólemezük
De Vries szerzett egy jó pontot Helmut Markónál
A Red Bullt meglepte, hogy az Aston Martin meg sem próbált harcolni velük

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!