Friss hírek

Vettel: Nem biztos, hogy fordulópont az Azeri Nagydíj

Fotó: Scuderia Ferrari
Sebastian Vettel, a Ferrari pilótája szerint hiába nagyok az elvárások a csapattal szemben az F1-es Azeri Nagydíjon, nem lesz döntő fontosságú futam a szezon egészét tekintve.

A Ferrari fejlesztésekkel érkezett Bakuba, az Azeri Nagydíj helyszínére, és ők maguk is elmondták, hogy előrelépést várnak a hétvégén. 

Vettel azonban óvatosságra intett mindenkit, szerinte ugyanis nem szabad azt hinni, hogy az Azeri Nagydíj fordulópontot jelent majd a szezon során. 

„Néhányan szeretik ezt úgy beállítani, hogy ez a fordulópont vagy a döntő pillanat” – nyilatkozta Vettel a csütörtöki sajtótájékoztatón. „Még sok futam van hátra, és remélhetőleg visszatekintve majd azt mondhatjuk, hogy ez volt az. De most nem tudom és nem is igazán érdekel.

„Nyerni akarunk, és ez minden versenyre igaz, ahova megyünk” – folytatta a német. „Nem hiszem, hogy a bajnokság egyetlen pillanaton múlik.

„Ha még 18 ilyen versenyünk lesz (mint az előző három), akkor tudni fogjuk, hogy már késő, hogy fordítsunk. Ennek tudatában vagyunk, de ez nem jelenti azt, hogy ez a döntő pillanat. Úgy gondolom, hogy minden nap fontos, minden péntek, szombat és vasárnap, még a szabadnapok is, hogy megteremtsük a jövőhöz vezető utat. Szóval nincs szabadnap.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!