Vettel nem írná még le a Williamst

Bár a Williams nem tűnt ütőképesnek a pénteki szabadedzéseken a Hungaroringen, Sebastian Vettel figyelmeztetett, hogy nem szabad leírni őket.


Bár a Williams nem tűnt ütőképesnek a pénteki szabadedzéseken a Hungaroringen, Sebastian Vettel figyelmeztetett, hogy nem szabad leírni őket.

Azon a napon, mikor a köridők a legkevésbé számítanak, Vettel volt a legközelebb a két Mercedeshez, ám lemaradása így is hat tized volt hozzájuk képest.

A német pilóta azonban elmondta, hogy nem szabad elbízniuk magukat, különösen úgy, hogy ismét sokat vár a Williamstől.

„Úgy gondolom, hogy egy kicsivel közelebb lehetünk ezen a hétvégén, de már többször láthattuk, hogy sokan nagyot tudnak előrelépni péntekről szombatra – különösen a Williams – így vigyáznunk kell” – mondta a négyszeres világbajnok az ESPN-nek.

„Véleményem szerint sokan nagyobbat tudnak péntekről szombatra javulni, mint mi. Bízom abban, hogy elég nagy lépést tudunk megtenni, hogy tartani tudjuk a mai teljesítményünket.”

Vettel az elmúlt versenyen elmondta, hogy a Renault újításai nem hozták meg a várt sikert Hockenheimben, azonban pénteken hozzátette, ezen a hétvégén többet vár a francia motorszállító fejlesztéseitől.

„A Renault és a Total nagyon keményen hajt. Az elmúlt héten érkezett egy javítócsomag, ami nem hozta meg azt az áttörést, amire vártunk” – folytatta.

„Holnap talán nagyobbat léphetünk előre, azonban meg kell várni, hogy megtudjuk, mi lesz.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS