Friss hírek

Vettel nem írná még le a Williamst

Bár a Williams nem tűnt ütőképesnek a pénteki szabadedzéseken a Hungaroringen, Sebastian Vettel figyelmeztetett, hogy nem szabad leírni őket.


Bár a Williams nem tűnt ütőképesnek a pénteki szabadedzéseken a Hungaroringen, Sebastian Vettel figyelmeztetett, hogy nem szabad leírni őket.

Azon a napon, mikor a köridők a legkevésbé számítanak, Vettel volt a legközelebb a két Mercedeshez, ám lemaradása így is hat tized volt hozzájuk képest.

A német pilóta azonban elmondta, hogy nem szabad elbízniuk magukat, különösen úgy, hogy ismét sokat vár a Williamstől.

„Úgy gondolom, hogy egy kicsivel közelebb lehetünk ezen a hétvégén, de már többször láthattuk, hogy sokan nagyot tudnak előrelépni péntekről szombatra – különösen a Williams – így vigyáznunk kell” – mondta a négyszeres világbajnok az ESPN-nek.

„Véleményem szerint sokan nagyobbat tudnak péntekről szombatra javulni, mint mi. Bízom abban, hogy elég nagy lépést tudunk megtenni, hogy tartani tudjuk a mai teljesítményünket.”

Vettel az elmúlt versenyen elmondta, hogy a Renault újításai nem hozták meg a várt sikert Hockenheimben, azonban pénteken hozzátette, ezen a hétvégén többet vár a francia motorszállító fejlesztéseitől.

„A Renault és a Total nagyon keményen hajt. Az elmúlt héten érkezett egy javítócsomag, ami nem hozta meg azt az áttörést, amire vártunk” – folytatta.

„Holnap talán nagyobbat léphetünk előre, azonban meg kell várni, hogy megtudjuk, mi lesz.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek