Vettel nem pályázik Hamilton helyére - F1VILÁG.HU

Vettel nem pályázik Hamilton helyére

Nem pályázik Lewis Hamilton ülésére a jelenleg az Aston Martin csapatát képviselő Sebastian Vettel.

A német versenyző az elmúlt években a Ferrari színeiben állt rajthoz a Forma-1-ben, sikerre azonban nem tudta vezetni a patinás olasz istállót.

Vettel 2021-ben az Aston Martin csapatát erősíti, a minap egy interjúban pedig arról beszélt, nem szerepel a tervei között, hogy átvegye az esetlegesen visszavonuló Lewis Hamilton helyét a Mercedesnél.

 

„Nem tudom, mik Hamilton tervei, eltekintve attól, hogy csak 1 évre írt alá” – mondta a négyszeres világbajnok a francia Auto Hebdo magazinnak. „Viszont azt tudom, hogy nekem az Aston Martin az otthonom, ahol rengeteg a tennivaló!”

„Nem tudom, hogy a Mercedes nézi-e az állampolgárságomat, vagy sem, de én úgy látom, hogy ha egy partnercsapat képes a győzelemre, akkor az anyaistálló továbbra is szállít majd csúcsminőségű alkatrészeket.”

Mint ismert, az Aston Martin az erőforrás mellett számos egyéb alkatrészt a Mercedestől vásárol, Vettel pedig nem tart attól, hogy csapatát visszafogják majd a németek, ha túl erőssé válnak.

„Ha arra a szintre kerülünk, hogy legyőzhetjük a Mercedest ugyanazzal a motorral, akkor hagyni fogják nekünk” – szögezte le a német.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!