Vettel: Nem Räikkönen a legjobb barátom - F1VILÁG.HU

Vettel: Nem Räikkönen a legjobb barátom

HIRDETÉS

A Red Bull Racing világbajnoka, Sebastian Vettel nem tudja, mennyire van reális esélye arra, hogy 2014-ben Kimi Räikkönen lesz a csapattársa az osztrák istállónál.


A Red Bull Racing világbajnoka, Sebastian Vettel nem tudja, mennyire van reális esélye arra, hogy 2014-ben Kimi Räikkönen lesz a csapattársa az osztrák istállónál.

Räikkönen szerződése az idei szezont követően jár le a Lotusnál, a Red Bull vezérkara pedig már többször utalt arra, Mark Webber távozása esetén a finn versenyzőt is megkörnyékezhetik.

A „Jégember” köztudottan jó kapcsolatot ápol a Red Bull ászával, Sebastian Vettellel, aki nemrég azt is elárulta, szívesen lenne a szintén világbajnok finn csapattársa. A Welt am Sonntag című lapnak nyilatkozva azonban a német elárulta, nem tudja, mennyi esély van erre.

„Fogalmam sincs, mennyi realitása van ennek a dolognak” – mondta a bajnoki tabellát jelenleg is vezető Vettel, majd hozzátette, bár valóban jól kijön a finn pilótával, a média gyakran eltúlozza kettejük kapcsolatát, amikor legjobb barátokként emlegeti őket.

„Ha az idő engedi, összefutunk a versenyeken, hiszen mindketten egyenes és őszinte emberek vagyunk – jól kijövünk egymással. De az ember nem a Forma-1-ben találja meg igaz barátját.”

Vettel hozzátette, a Malajziában látottak – amikor is a csapatutasítást figyelmen kívül hagyva megelőzte csapattársát, Mark Webbert, miután úgy vélte, az ausztrál nem érdemelte meg a győzelmet – sokak szemét felnyitották, ott ugyanis kiderült, milyen karakter is ő valójában.

„Az a kép, mely az ott történtek előtt létezett rólam, egyszerűen nem volt valós” – mondta a címvédő.

„Malajzia valójában sokak szemét felnyitotta. Ha valami kellemetlenről kellett beszélni, mindig megtettem, csak általában olyan emberek társaságában, akik tényleg hallani akarták, és nem azokéban, akik a televízió képernyői előtt ülnek. Ezúttal viszont más volt a helyzet.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Vettel: Nem Räikkönen a legjobb barátom
Az F1-es Kínai Nagydíj sprintfutamának rajtrácsa
Gumielőnyben lehet a Ferrari a szombati sprintfutamon
Sainz már most tudja, min akar változtatni az autón az időmérőre
Ötszörös pénzt fizet a fogadóiroda Norris sprintgyőzelmére! (x)

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!