Vettel: Nem szabad elfelejtenünk, honnan indultunk

A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel szerint korai még azt találgatni, hogy 2016-ban lesz-e esélye arra, hogy legyőzzék a Mercedes Forma-1-es csapatát.


A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel szerint korai még azt találgatni, hogy 2016-ban lesz-e esélye arra, hogy legyőzzék a Mercedes Forma-1-es csapatát.

A Ferrari elnöke, Sergio Marchionne a minap úgy nyilatkozott, meg van győződve arról, hogy az olasz istálló új autója komoly kihívást jelent majd az elmúlt két évben domináló Mercedesnek, a cél pedig nem lehet más, mint a világbajnoki cím az előttünk álló idényben.

Vettel azonban – aki az elmúlt szezonban három futamot is nyert a Scuderiával – visszafogottabban nyilatkozott –, noha nagyon örül annak, hogy csapata ilyen jelentős fejlődést ért el a 2015-ös évadra.

„A Ferrari és én fel voltunk készülve egy nehéz évre” – mondta a német versenyző.

„Senki sem számított három győzelemre. De ami talán még ennél is fontosabb, az az, hogy nagyon következetesek voltunk, és megmutattuk, hogy jó úton járunk.”

„Ettől függetlenül persze még rengeteg a tennivaló, és nem szabad elfelejtenünk, honnan indultunk. Azt gondolom, szépen lassan, lépésről lépésre minden összeáll.”

„Komoly vágyaink vannak a következő idény vonatkozásában, de nem szabad elfelejtenünk azokat a kis lépéseket, amiket meg kell tennünk. Tavaly télen sok új szakember érkezett hozzánk és rengetegen új pozícióba kerültek, szóval ez egy olyan folyamat, ami időigényes.”

„Remélhetőleg 2016-ban jobb évünk lesz, de még túl korai jósolgatni.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az F1-es Stájer Nagydíj TV-közvetítései