Vettel: Nem szeretem, de jó jel, ha kifütyülnek - F1VILÁG.HU

Vettel: Nem szeretem, de jó jel, ha kifütyülnek

HIRDETÉS

Sebastian Vettel azt már megszokta, hogy győzelmei után általában kifütyülik vagy lehurrogják, de felhívta rá figyelmet, hogy keményen megdolgoznak minden egyes sikerért.


Sebastian Vettel azt már megszokta, hogy győzelmei után általában kifütyülik vagy lehurrogják, de felhívta rá figyelmet, hogy keményen megdolgoznak minden egyes sikerért.

A Red Bull pilótája általában sima győzelmeket arat idén, az első helyért ritkán zajlik kiélezett küzdelem a pályán. Vélhetően ebből is fakad, hogy Vettel nem tartozik a legnépszerűbb pilóták közé a díjátadó ceremóniákon, a rajongók ugyanis előzéseket akarnak látni – az élen is.

„Nem esik jól, de ha körbenézünk a lelátókon, akkor látjuk, hogy a legtöbben általában vörösbe öltöznek. A Ferrarinak nagyon erős rajongótábora van, és komoly múltja van a Forma-1-ben.”

„Régebb óta vannak itt, és sikeresebbek bármelyik másik csapatnál, még akkor is, ha egyre több és több a Red Bullt jelző kék szín is a lelátókon. A Ferrari drukkerei nagyon érzelmesek, ha nem nyernek, és ha valaki más nyer, azt nem kedvelik.”

„Valóban nem prezentálom a legizgalmasabb versenyeket, de az olyan napokon, mint ez a mai is, ez egyáltalán nem érdekel”- utalt rá Vettel, hogy a győzelem számára mindennél fontosabb, és ebben valóban nincs is semmi kivetnivaló.

A német pilóta szerint egyébként a hangadó szurkolók versenyről versenyre utaznak, és ők keltik a feszültséget: „Szerintem egy hosszú túrán vannak, és eléggé jómódúak ahhoz, hogy sok versenyen ott legyenek. Persze amíg ők lehurrognak minket, az azt jelzi, hogy addig mi jó munkát végzünk.”

„És német zászlókat is látni. A versenyzői parádén is nagyon jól éreztem magam, és a levezető kör alatt is sokan éljeneztek”- mondta Vettel, aki ezúttal is megjegyezte, hogy csapata kőkemény munkájának köszönhető az, hogy ránézésre könnyedén halmozzák a győzelmeket.

„Ez nem történik meg csak úgy. Nem volt egyszerű mindent hibátlanul végezni egész hétvégén. Én pontosan tudom, mennyi munka van a sikerek mögött.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!