Vettel: Nem tettünk nagy előrelépést - F1VILÁG.HU

Vettel: Nem tettünk nagy előrelépést

Sebastian Vettel egyelőre tippelni sem mer, hogy milyenek az erőviszonyok az élmezőnyben, azonban abban biztos, hogy még bőven van lehetőségük az előrelépésre.

Vettel az első szabadedzésen a 3. helyen végzett, 1 ezredmásodperccel lemaradva a 2. leggyorsabb kört autózó Max Verstappentől, Lewis Hamiltonhoz képest pedig 167 ezred volt a hátránya. 

A második, esős edzésen Vettel csak a 13. pozícióban zárt, azonban szerinte sokkal fontosabb, hogy rengeteg értékes adatot gyűjtöttek az autóról a csapadékos időjárási körülmények között. 

 

„Nem volt rossz” – összegezte Vettel a mai napot. „Azt hiszem, van terünk a fejlődésre még, egy kicsit mindennel küszködtünk.”

„Nehéz megmondani, hogy hogy állunk a többiekhez képest, majd holnap meglátjuk. Még sok van az autóban, Azt hiszem, ilyen körülmények között a köridőnél sokkal fontosabb, hogy megkapjam a válaszokat.

„Mindenféle körülmények között ott kell lennünk. Hogy milyen közel, azt majd meglátjuk. A Mercedes nagyon erősnek tűnt.” 

A Ferrari pilótája hozzátette, minden rendben zajlott a pénteki edzésnapon, azonban bízik benne, hogy szombaton még tovább javulhatnak.

Most nem tettünk nagy előrelépést. Még hiányzik egy kis tempó” – mondta a német. 

„Lelkesek vagyunk, hogy az elmúlt versenyt igazolni tudjuk, ahol magas teljesítményt mutattunk. Papírforma szerint ez nem a legjobb pálya számunkra, de ennek ellenére megpróbálunk mindent kihozni a lehetőségeinkből.”

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén a Hungaroringen vendégeskedik, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be a Magyar Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!