Friss hírek

Vettel: Nem tettünk nagy előrelépést

Ferrari Sebastian Vettel
Sebastian Vettel egyelőre tippelni sem mer, hogy milyenek az erőviszonyok az élmezőnyben, azonban abban biztos, hogy még bőven van lehetőségük az előrelépésre.

Vettel az első szabadedzésen a 3. helyen végzett, 1 ezredmásodperccel lemaradva a 2. leggyorsabb kört autózó Max Verstappentől, Lewis Hamiltonhoz képest pedig 167 ezred volt a hátránya. 

A második, esős edzésen Vettel csak a 13. pozícióban zárt, azonban szerinte sokkal fontosabb, hogy rengeteg értékes adatot gyűjtöttek az autóról a csapadékos időjárási körülmények között. 

„Nem volt rossz” – összegezte Vettel a mai napot. „Azt hiszem, van terünk a fejlődésre még, egy kicsit mindennel küszködtünk.”

„Nehéz megmondani, hogy hogy állunk a többiekhez képest, majd holnap meglátjuk. Még sok van az autóban, Azt hiszem, ilyen körülmények között a köridőnél sokkal fontosabb, hogy megkapjam a válaszokat.

„Mindenféle körülmények között ott kell lennünk. Hogy milyen közel, azt majd meglátjuk. A Mercedes nagyon erősnek tűnt.” 

A Ferrari pilótája hozzátette, minden rendben zajlott a pénteki edzésnapon, azonban bízik benne, hogy szombaton még tovább javulhatnak.

Most nem tettünk nagy előrelépést. Még hiányzik egy kis tempó” – mondta a német. 

„Lelkesek vagyunk, hogy az elmúlt versenyt igazolni tudjuk, ahol magas teljesítményt mutattunk. Papírforma szerint ez nem a legjobb pálya számunkra, de ennek ellenére megpróbálunk mindent kihozni a lehetőségeinkből.”

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén a Hungaroringen vendégeskedik, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be a Magyar Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!