Vettel: Nem vagyok hülye, tudom, hogy fogynak a versenyek! - F1VILÁG.HU

Vettel: Nem vagyok hülye, tudom, hogy fogynak a versenyek!

HIRDETÉS
Nem mondott még le a 2019-es szezonról a Forma-1 négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel – a német versenyző bízik abban, csapata javítani tud formáján, és képes lesz felvenni a versenyt a Mercedesszel.
Fotó: Scuderia Ferrari

Miközben az ezüstnyilak az eddigi összes versenyt megnyerték, a Ferrari bevallottan problémákkal küszködik, Mattia Binotto csapatfőnök pedig nemrég elárulta, készek arra, hogy feláldozzák kiváló végsebességüket a nagyobb leszorítóerő elérése érdekében.

A Ferrari folyamatos fejlesztésekkel igyekszik a Mercedes nyomába eredni, ám nincs könnyű dolga: a legutóbbi, franciaországi hétvégén bevetett újítások például nem a várakozásoknak megfelelően teljesítettek.

A korábbi F1-es világbajnok, Nico Rosberg nemrég azt mondta, a Ferrari már lemondhat az idei évről. Amikor Spielbergben Vettelt honfitársa véleményéről kérdezték, illetve arról, hogy egyetért-e vele, a német kifejtette, esze ágában sincs feladni a küzdelmet.

„Ez egy olyan kérdés, amire csak Nico tud válaszolni!” – zárta rövidre az ezzel kapcsolatos felvetést Vettel, aki ezzel együtt pontosan tudja, a Mercedes mellett jelenleg az idő a legfőbb ellenségük.

„Nem nézünk hátra, csak előre! Viszont ha megnézzük az előző versenyt, láthatjuk, hogy nem voltunk kellően gyorsak, nem volt meg a tempónk. De tudom, hogy erős csapatunk van, és rengeteg fejlesztéssel készülünk a következő versenyekre. Reméljük, hogy ezek működni is fognak.”

„Persze nem vagyok hülye, tudom, hogy az idő nem nekünk dolgozik, fogynak a versenyek, de optimista vagyok. Vasárnaponként pedig bármi megtörténhet. Kezdetnek meglátjuk, hogy miképp alakul a most vasárnap. Lesz néhány új elem, amit kipróbálunk pénteken, igyekszünk megtanulni néhány dolgot a legutóbbi hétvégével kapcsolatban is, aztán majd meglátjuk, hol végzünk, és miképp alakulnak a következő versenyek.” 

Az F1VILÁG.HU csapata a helyszínről számol be az Osztrák Nagydíj eseményeiről, így érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni weboldalunkat. Extra tartalmakért pedig bátran látogasd Facebook-oldalunkat, illetve természetesen az Instagramon is megtalálsz bennünket!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!