Vettel: Nem vagyunk elég jók a Mercedes legyőzéséhez, de ez Monaco…

A Ferrari négyszeres világbajnok versenyzője, Sebastian Vettel elismerte, jelenleg nem elég jók ahhoz, hogy erőből legyőzzék a Mercedes csapatát, Monacóban azonban bármi megtörténhet, így magabiztosan várják a hétvégét.

A maranellóiak számára nehezen indult a 2019-es idény, Barcelonában pedig egyértelművé vált, az autónak vannak olyan gyengeségei, melyek miatt képtelenek felvenni a versenyt a Mercedesszel.

Vettel Monacóban elárulta, „tudjuk, hogy nem vagyunk elég gyorsak, hogy legyőzzük a Mercedest”, a hétvégével kapcsolatban azonban optimista

Hirdetés
 

„Nem hiszem, hogy időre van szükségünk. Szerintem Barcelonában megértettük, hogy egyszerűen nem vagyunk elég gyorsak” – mondta a négyszeres világbajnok.

„Nem örülünk ennek, szóval nagyon keményen dolgozunk azért, hogy változzon a helyzet.”

„Ez a pálya egyedülálló, bármi megtörténhet ezen a hétvégén, szóval talán irreleváns az, hogy mi van a papírra írva, vagy milyen volt az elmúlt öt versenyen mutatott forma. Itt bármi megtörténhet.”

Vettel azt mondja, „jó” a hangulat a Ferrarinál.

„Nehéz megjósolni, mit hoz a hétvége. Mondhatnánk, hogy az ilyen típusú pályák nem fekszenek nekünk az elmúlt pár verseny alapján, de nem látom okát annak, miért ne lehetne jó versenyünk itt. Az elmúlt pár év legalábbis igazán jó volt számunkra.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!