Vettel nemes gesztust tett a Ferrari és Olaszország felé - F1VILÁG.HU

Vettel nemes gesztust tett a Ferrari és Olaszország felé

HIRDETÉS
Igazán nemes gesztust tett csapata, a Ferrari felé az istállótól év végén távozó Sebastian Vettel.
GP ITALIA F1/2020 -  VENERDÌ 04/09/2020      
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel

A német versenyző bevallottan küszködik a Ferrari idei autójával, és a viszony sem olyan már a csapattal, mint annak idején, mégis arra törekszik, hogy szépen búcsúzzon a patinás olasz istállótól.

Vettel azt mondja, szeretné visszafizetni a vele együtt dolgozóknak mindazt, amit az évek során kapott tőlük, Monzában pedig egy igazán nemes gesztust tett.

Köztudott, az Olasz Nagydíjon sem lehetnek ott nézők a lelátókon, a szervezők ezért kartonfigurákat „ültettek” a székekre, melyekre a rajongók által beküldött fotók kerültek rá.

Amint ezt megtudta csütörtökön, Vettel gyorsan lefotózta csapatának tagjait, és elkészíttette az ő papírmaséjukat! A négyszeres világbajnok a Ferrari 76 csapattagját kapta lencsevégre, és minden egyes kartonfiguráért 40 eurót fizetett.

„Nem tudtam arról, hogy Monza ilyesmit tervez, csütörtökön szóltak róla, és azt gondoltam, ez egy remek kezdeményezés” – mondta Vettel.

„Előző este körbejártam a csapatot, lefotóztam mindenkit. Remélem, egymás mellé raknak minket!”

A Ferrari munkatársairól készített figurákat a fő lelátóra helyezték el – köztük van egyébként Vettelé, illetve Charles Leclerc-é is, aki még a versenyhétvége előtt adakozott saját maga, illetve édesanyja nevében!

Az Olasz Nagydíj szervezői a kampány részeként a befolyt összeget az olasz egészségügyi szervezeteknek ajánlják fel.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!