Orosz Nagydíj

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Vettel: Nincs gyors megoldás a Ferrari problémáira

GP ITALIA F1/2020 -  DOMENICA 06/09/2020  
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel
Fotó: Scuderia Ferrari
Nincs gyors megoldás a Ferrari problémáira, Sebastian Vettel pedig azt mondja, a 2020-as szezon hátralévő versenyein minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy szépen zárja az idényt az olasz istállónál.

A maranellói gárda rengeteget küszködött a 2020-as szezon eddig eltelt versenyein, hazai versenyén, az Olasz Nagydíjon pedig abszolút mélypontra kerültek az olaszok: mindkét versenyautójuk kiesett.

Vettel – aki fékhiba miatt nem tudott célba érni Monzában – azt mondta, pontosan tudja, hogy nem fognak egyik napról a másikra megoldódni a Ferrari problémái, ezért leszegett fejjel kell folytatniuk a munkát.

„Az életben sem lehet rövidíteni, és azért vagyunk ebben a helyzetben, mert vélhetően megérdemeljük” – mondta a négyszeres világbajnok.

„Küszködünk, az egész csapat küszködik, és én is része vagyok a csapatnak.”

„Minden okkal történik, és mi okkal vagyunk lassúak. Nehéz ez, de nem én vagyok az egyetlen, aki szenved.”

Vettel abban bízik, a szezon második felében fordítani tudnak helyzetükön, még ha gyors megoldás nincs is a problémákra.

„Nagyon nehéz jelenleg az egész csapat számára. De ez van, ebben a helyzetben vagyunk, és meg kell próbálnunk a tőlünk telhető legjobbat nyújtani, hogy szépen zárjuk a szezont.”

„Sok verseny vár még ránk, és rengeteg dolgot kell megértenünk, szóval bőven van munka. Erre kell fókuszálnunk.”

„Ha most választhatnék, nem itt üldögélnék. Szeretnék most is az autóban ülni, és nem a mezőny végén. De az embernek néha nincs választása, azzal kell boldogulnia, amije van. Jelenleg ez van, szóval leszegett fejjel kell dolgoznunk, még ha nehéz is.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS