Friss hírek

Vettel: Nincs okunk rosszban lenni Hamiltonnal

Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es versenyzője úgy gondolja, ha voltak is problémáik Lewis Hamiltonnal, már túlvannak rajta, így arra számít, idén jól kijönnek majd egymással.

Vettel elmondta, kapcsolatuk Hamiltonnal 2017-ben egy ponton ugyan „megromlott”, azonban már „nincsen problémájuk egymással”. A sajtótájékoztatókon a riválisok egyébként rendszeresen viccelődnek egymással, így történt ez a szezonnyitón is.

Az Ausztrál Nagydíj szombati időmérő edzésén történt ugyanis egy párbeszéd, amikor Hamilton nevetve azt mondta, „szerette volna letörölni a vigyort” Vettel arcáról. A német akkor úgy tűnt, nem értékeli a poént, ám utólag elmondta, csak azért, mert nem hallotta, mit mondott versenytársa. „Azt mondta, hogy csak viccelt, én pedig hiszek neki” – reagált később a német.

A Ferrari-pilóta hozzátette, nem látja értelmét annak, ha két pilóta a pályán kívül is rivalizál egymással.

„Azt hiszem, elég idősek vagyunk, nem kell ilyen szintre lemennünk. Rendben van a dolog, amíg viccelődünk egymással. Úgy gondolom, hogy még ha különböző személyiségek is vagyunk, ugyanaz a szenvedélyünk, és ez egyenlővé tesz minket.”

„Imádunk versenyezni, a tőlünk telhető legjobbat akarjuk nyújtani, amikor az autóban ülünk – és le akarunk győzni mindenkit. Ebben a tekintetben nem értem, hogy miért ne kellene jól kijönnünk egymással.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!