Vettel: Nincsenek válaszaim

Sebastian Vettel Ferrari
Fotó: Scuderia Ferrari
Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője nem volt túl csalódott az F1-es Brit Nagydíj időmérőjét követően, annak ellenére, hogy csak a 6. rajtpozíciót szerezte meg - a német bízik a versenytempóban.

Vettel nem lehet elégedett az időmérős teljesítményével, miután a Red Bullokat sem tudta megelőzni, és 7 tizedmásodperces hátránnyal csak a 6. leggyorsabb időt autózta. 

„Voltak már rosszabb időmérőim is, legalább részt vettem rajta” – viccelődött Vettel az időmérőt követően, utalva az Osztrák Nagydíj kvalifikációjára, amikor a Q3-ban nem tudott pályára hajtani. 

„Egyszerűen nem volt meg a tempóm. Eléggé világos szokott lenni, hogy a Q2-ről a Q3-ra javulunk, anélkül, hogy bármit csinálnánk, de ma nem így történt. Szerintem a Q1-ben gyorsabbak voltunk, mint a Q3-ban. Szóval ez egy kicsit furcsa.”

„Nem volt jó érzésem az autóban, egyszerűen nem jött a tempó.”

A német versenyző egyelőre nem tudja, mi volt a probléma, miért nem sikerült közelebb kerülnie a Mercedesekhez és csapattársához, Charles Leclerchez, aki mindössze 79 ezredmásodperccel maradt el a pole pozíciótól. 

Charles jó munkát végzett, nekem még nincsenek válaszaim, nem éreztem jól magam az autóban ma délután. Itt pedig elég nagy szükség lenne erre” – nyilatkozta Vettel. 

A kérdésre, vannak-e aggodalmai a vasárnapi versenyt illetően, a négyszeres világbajnok így felelt: 

„Nem. A versenytempónk eddig rendben volt, többé-kevésbé egész évben, szóval kemény csata lesz köztünk és a Red Bull között. Nem vagyok elégedett a mai nappal, de várom a holnapot.” 

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Barcelonában!