Friss hírek

Vettel önkívületi állapotba került

Russian Grand Prix Qualifying

Ferrari első sor, Mercedes második. Erre is rég volt már példa. Sebastian Vettel magabiztosan nyerte meg az Orosz Nagydíj időmérő edzését, így holnap ő indulhat a pole-ból.

„Nagyon jó időmérő volt, hiszen nyertünk, és a Ferrari az első sorból vághat neki a futamnak, amire már nagyon rég volt példa. Nagyon elégedettek vagyunk és boldogok, mert keményen dolgoztunk, és úgy gondolom, látszik is a fejlődés. Már az első három futamon is látni lehetett.” – mondta boldogan Vettel.

„Eddig a Mercedes az időmérőkön nagyon gyors tudott lenni, így most még inkább elégedettek lehetünk, hogy saját erőből voltunk képesek legyőzni őket.”

„Jól kezdődött az időmérőm, de elvesztettem a ritmust a Q2-ben. Meg akartam nézni, hogy mennyire vagyok a többiektől a Q2-es időmmel, de nem volt túl jó a köröm, így nem tudtam, mi vár rám a Q3-ban.”

„A Q3 sem volt tökéletes, de mindent beleadtam, és azt láttam, hogy javítottam. Persze, tudtam, ez sem jelent garanciát. A mérnökömet folyamatos kérdeztem, mi a helyzet mögöttem, majd szóltak, hogy megvan a pole. Teljesen önkívületi állapotba kerültem.”

„Fantasztikus volt a kocsit vezetni, ami rendkívül gyors. Nagyon szeretek a határon autózni, pláne ilyen kis terhelés mellett. Ez benne a legjobb. A tempónk is megvolt, és sikerült az élen végeznünk. De ez még csak az egyik része volt a feladatnak.”

„Egészen biztos vagyok benne, hogy holnap egy nagyon szoros versenyünk lesz a Mercedesszel. Izgalmas lesz, de azt gondolom, minden adott hozzá, hogy a futamon is nyerni tudjunk. Meglátjuk, mi lesz, de bizakodóak vagyunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!