Friss hírek

Vettel: Örülök, hogy Hamilton újra mellettem lesz

Sebastian Vettel, az Aston Martin F1-es versenyzője idei legjobb időmérős eredményét érte el a Monacói Nagydíj kvalifikációján – a német pilóta számára egyértelműen a pontszerzés a cél vasárnap.

Vettel elárulta, már a hétvége kezdetén jobban érezte magát az autóban, mint korábban, és nagyon örül, hogy ez az érzés az időmérő edzésen is megmaradt. A német versenyző a 8. rajthelyet szerezte meg, ami idei eddigi legjobb időmérős eredménye. 

„Mindig kedveltem ezt a pályát és már az első szabadedzéstől kezdve elég jól éreztem magam. Aztán csak arról szólt a dolog, hogy ezt az érzést megőrizzük” – mondta a német, ám hozzátette, nem érezte magát 100 százalékosan ma reggel. 

„Őszintén szólva nem volt jó éjszakám, és nem érzem magam a legjobb formában, de az adrenalin miatt itt ez nem számított” – nyilatkozta. 

Örülök a nyolcadik helynek. Nem gondolom, hogy sokkal több lehetséges lett volna. Volt két-három jó köröm, ami mindenképpen jó érzés volt.”

Vettel így hosszú idő után újra Lewis Hamilton mellől rajtolhat majd, a brit pilóta ugyanis csak a 7. rajtkockát szerezte meg. 

„Ez nekünk jó, neki annyira nem. Régen volt ilyen utoljára. Meglátjuk, hogy alakul a verseny, itt lehet nagyon izgalmas és unalmas is. Minden bajból ki kell maradnunk, és mivel pontszerző helyről indulunk, jó esélyünk van rá, hogy a versenyt is itt fejezzük be.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!