Vettel: Rendben lesz a pozíciónk - F1VILÁG.HU

Vettel: Rendben lesz a pozíciónk

Sebastian Vettel, az Aston Martin versenyzője izgatott a hétvégi Forma-1-es Bahreini Nagydíj miatt, azonban örült volna, ha többet tud tesztelni új autójával.

Új csapat mellett új autóhoz is hozzá kell szoknia Sebastian Vettelnek, miután az idei évben már nem a Ferrarival, hanem az Aston Martinnal áll rajthoz a szezonnyitó Bahreini Nagydíjon. 

A két héttel ezelőtti teszten Vettel problémákkal küszködött, emiatt több időt töltött a bokszban, mint ahogyan azt a csapat tervezte. 

 

„De nem volt túl rossz” – mondta a német pilóta a tesztről. „Nem köröztünk annyit, de sosem tudunk teljesen felkészülni. Biztos vagyok benne, hogy rendben lesz a pozíciónk.”

De hogy ez pontosan mit jelent, arról Vettel egyelőre nem szeretne nyilatkozni: „Erről nincs értelme beszélni. Péntekig ki kell várnunk ehhez, amikor mindenki egyidőben lesz a pályán, és aztán majd az időmérőn meglátjuk. A Mercedes és a Red Bull lesznek a favoritok, aztán utánuk nagyon szoros lesz.

Vettel elmondta, jól alakul a közös munka új csapatával, habár még nem sikerült teljesen megszoknia a versenygépét. 

„Nagyon szerencsés vagyok az Aston Martinnal, rögtön jól éreztem magam a csapatnál – a kevés kör ellenére is” – mondta. 

„Van néhány dolog, amihez még hozzá kell szoknom, de ez idővel jönni fog. Ezekhez a dolgokhoz akkor sem tudtam volna hozzászokni, ha több kört teszek meg, szóval izgatott vagyok.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Vettel: Rendben lesz a pozíciónk
Komoly fejlesztésekkel vágnak vissza Alonsóék Kanadában
Nevetség tárgyává vált a Williams, a csapatfőnök az istálló védelmére kelt
Nem tervez Red Bull-motorokra váltani a McLaren
James Key lett a Sauber technikai igazgatója

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!