Vettel: Rendben lesz a pozíciónk - F1VILÁG.HU

Vettel: Rendben lesz a pozíciónk

HIRDETÉS
Sebastian Vettel, az Aston Martin versenyzője izgatott a hétvégi Forma-1-es Bahreini Nagydíj miatt, azonban örült volna, ha többet tud tesztelni új autójával.
Sebastian Vettel, Aston Martin in the Press Conference

Új csapat mellett új autóhoz is hozzá kell szoknia Sebastian Vettelnek, miután az idei évben már nem a Ferrarival, hanem az Aston Martinnal áll rajthoz a szezonnyitó Bahreini Nagydíjon. 

A két héttel ezelőtti teszten Vettel problémákkal küszködött, emiatt több időt töltött a bokszban, mint ahogyan azt a csapat tervezte. 

„De nem volt túl rossz” – mondta a német pilóta a tesztről. „Nem köröztünk annyit, de sosem tudunk teljesen felkészülni. Biztos vagyok benne, hogy rendben lesz a pozíciónk.”

De hogy ez pontosan mit jelent, arról Vettel egyelőre nem szeretne nyilatkozni: „Erről nincs értelme beszélni. Péntekig ki kell várnunk ehhez, amikor mindenki egyidőben lesz a pályán, és aztán majd az időmérőn meglátjuk. A Mercedes és a Red Bull lesznek a favoritok, aztán utánuk nagyon szoros lesz.

Vettel elmondta, jól alakul a közös munka új csapatával, habár még nem sikerült teljesen megszoknia a versenygépét. 

„Nagyon szerencsés vagyok az Aston Martinnal, rögtön jól éreztem magam a csapatnál – a kevés kör ellenére is” – mondta. 

„Van néhány dolog, amihez még hozzá kell szoknom, de ez idővel jönni fog. Ezekhez a dolgokhoz akkor sem tudtam volna hozzászokni, ha több kört teszek meg, szóval izgatott vagyok.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!