Friss hírek

Vettel rendesen berúgott 2017-ben, az FIA meghallgatása előtt

A Forma-1 négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel alaposan berúgott egy nappal azelőtt, hogy a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) előtt jelenése volt az emlékezetes 2017-es bakui incidens miatt.

Vettel akkor a Ferrari versenyzőjeként szándékosan nekiütközött Lewis Hamilton Mercedesének az Azeri Nagydíjon, mert úgy érezte, a brit pilóta szándékosan büntetőfékezett előtte a biztonsági autó pályán tartózkodása alatt.

Ez volt a 2017-es idény legvitatottabb ügye, Vettelt pedig az FIA Párizsba rendelte, melyet követően nyilvánosan elnézést kért a történtekért.

Hirdetés
 

A német versenyző a meghallgatás előtti napon alaposan felöntött a garatra, ekkor ünnepelte ugyanis 30. születésnapját. Mindezt a Forma-1 hivatalos weboldalán közzétett videóban árulta el, amikor arról kérdezték, melyik volt a legjobb születésnapja.

„A harmincadik., mert sok barátom ott volt. Jó kis buli volt. Általában nem szoktam megünnepelni a születésnapomat, de a harmincadikról azt gondoltam, ez egy ’különleges alkalom’.”

„Elég jó hangulatba kerültem, ha érted, mire gondolok. Másnap pedig volt az FIA meghallgatása Párizsban a bakui incidens miatt. Tudod, amikor nekimentem Lewisnak, mert dühös voltam, hogy megállt előttem, bla-bla-bla…”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!