Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

GP GERMANIA F1/2020 -  GIOVEDI 08/10/2020  
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel
Fotó: Scuderia Ferrari

Vettel részvényese is lett az Aston Martinnak

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Vettel részvényese is lett az Aston Martinnak

Sebastian Vettel nemcsak versenyzője lesz 2021-ben az Aston Martinnak a Forma-1-ben, hanem résztulajdonosa is lesz a brit autógyártónak – mindezt pénteken erősítette meg az Eifel Nagydíj helyszínén, a Nürburgringen.

A négyszeres világbajnok a szezon végén távozik a Forma-1-ből, és a most még Racing Point néven szereplő Aston Martinnál folytatja.

A német versenyző újságírói kérdésre a csütörtöki sajtótájékoztatón megerősítette, résztulajdont is vásárolt a brit autógyártónál.

„Ha a kérdés az, hogy van-e részvényem a vállalatban, akkor igen, van” – mondta a német, majd hozzátette, az „másodlagos”, hogy pontosan mennyi pénzt fektetett be az Aston Martinba.

„Erről nem fogok beszélni. De hiszek a projektben, mellette döntöttem, és várom már a pillanatot, amikor elkezdődik az egész jövőre.”

„A pénzével mindenki azt csinál, amit akar. Amennyire én tudom, az Aston Martin egy tőzsdén jegyzett vállalat. Mindenki vásárolhat részvényeket. Szóval ez nem olyan nagy hír.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!