Vettel: Sikerre akarom vinni az Aston Martint! - F1VILÁG.HU

Vettel: Sikerre akarom vinni az Aston Martint!

HIRDETÉS
Egy új éra veszi kezdetét 2021-ben Sebastian Vettel számára: a négyszeres Forma-1-es világbajnok az Aston Martin színeiben áll rajthoz a száguldó cirkuszban, és természetesen szeretné sikerre vinni az istállót.
Sebastian Vettel, Aston Martin,

Az elmúlt években még Racing Point néven szereplő istálló csütörtökön jelentette be új névadó támogatóját, a 2021-es évre pedig nagy célokat tűzött ki maga elé.

Azok után, hogy 2020-ban többször is sikerült dobogós helyen végezniük, idén már rendszeresen a topcsapatokkal harcolnának.

A Ferraritól érkező Sebastian Vettel pedig azt reméli, hozzásegítheti majd a jó eredményekhez a brit istállót 2021-ben.

„Alig várom, hogy elkezdjek dolgozni az Aston Martin Forma-1-es csapatával” – mondta a négyszeres világbajnok. „Rengeteg mindent kell felfedeznem a következő pár hónapban, és hihetetlenül eltökélt vagyok abban, hogy segítsem még sikeresebbé tenni ezt a csapatot.”

„Észre sem vesszük, és már ott leszünk az első versenyen, és látjuk, hogy ez a híres név visszakerül oda, ahová tartozik. Büszke vagyok, hogy a részese lehetek ennek az utazásnak.”

Vettel csapattársa Lance Stroll lesz 2021-ben – a kanadai pilóta jól ismeri már a csapatot, de persze izgatottan várja már, hogy elkezdődjön az új éra.

„Óriási dolog, hogy az Aston Martin visszatér a Forma-1-be” – mondta a fiatal pilóta.

„Valahányszor a gyárban vagyok, érzem a bizsergést és az energiát. Készen állunk erre! Nagyon ki van éhezve a csapat, és alig várom már, hogy elkezdődjön az idény.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!