Vettel szerint a tolvaj nem járt jól vele - F1VILÁG.HU

Vettel szerint a tolvaj nem járt jól vele

HIRDETÉS
Sebastian Vettel táskáját hétfőn reggel egy autóból lopták el, ám a pilóta szerint az elkövető szinte semmivel sem gazdagodott, csak neki okozott némi bosszúságot. Elmondta, mi volt a táskában.
portrait, Albert Park, GP2203a, F1, GP, Australia
Sebastian Vettel, Aston Martin

Ahogy arról a napokban mi is beszámoltunk, a négyszeres Forma-1-es világbajnoktól a Spanyol Nagydíjat követő hétfőn loptak el egy táskát Barcelonában. A pilóta épp egy hotelből készült távozni, amikor eltulajdonították tőle a csomagot. Rövid tanakodás után robogón kezdte követni a fülhallgatója GPS-jelét, ám a tolvaj volt annyira eszes, hogy maga mögött hagyta az eszközt. Egy virágcserében.

„Reggel a hotelból csekkoltam ki, a táskám pedig az autóban volt. Csak egy pillanatra mentem vissza, amikor eltűnt a táskám. Egy idő után eszembe jutott, hogy a fülhallgatóm is benne van, aminek meg tudom határozni a helyét. A fülhallgatót megtaláltam egy virágcserében, a táskát viszont nem, szóval nem volt igazi üldözés. Nyilván kissé csalódott voltam al elveszített táska miatt” – részletezte az esetet a Monacói Nagydíj pénteki sajtótájékoztatóján.

A pilóta egyébként nem gondolt bele, mit tett volna akkor, ha sikerül elkapnia a tolvajt. Az iratai pótlásával járó fáradtságot szerette volna elkerülni.

A táskát akartam, csak ez járt a fejemben. Sok érték nem volt benne. Akkor abban sem voltam biztos, hogy az útlevelem benne volt-e. Mint kiderült, azt egy másik táskába tettem, szóval azzal szerencsém volt. Személyi igazolvány, jogosítvány és biztosítási kártya, ezek az unalmas dolgok viszont benne voltak, amiket időbe telik visszaszerezni, és mindenféle nyomtatványt kell miattuk kitölteni. Ehhez nem sok kedvem van.”

„Szerencsére pénz nem volt benne, csak némi kötszer a térdemre [amit a Spanyol Nagydíj előtt motoron megégetett]. Akárki is vitte el a csomagot, nem járt vele jól, mert az egyetlen értékes dolog a fülhallgató volt benne, azt pedig maga mögött kellett hagynia. A táska viszont hiányozni fog! Azért követtem robogóval, mert azt gondoltam, talán visszalophatom tőle, de senkit sem találtam” – tette hozzá a tettrekész Vettel.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!