Portugál Nagydíj

Vettel szerint fel kell zárkóznia a Red Bullnak

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Vettel szerint fel kell zárkóznia a Red Bullnak

Sebastian Vettel úgy gondolja, hogy a Red Bullnak még sokat kell dolgoznia ahhoz, hogy folyamatosan harcban lehessen a futamgyőzelmekért, ám úgy érzi, az e heti teszt kiváló lehetőség számukra.


Sebastian Vettel úgy gondolja, hogy a Red Bullnak még sokat kell dolgoznia ahhoz, hogy folyamatosan harcban lehessen a futamgyőzelmekért, ám úgy érzi, az e heti teszt kiváló lehetőség számukra.

Bár a német versenyző vezeti a bajnokságot a Bahreini Nagydíjon aratott győzelmének köszönhetően, úgy érzi, hogy az RB8 nem elég erős ahhoz, hogy folyamatosan ott legyen az élen.

„Természetesen nagyon jó újra versenyeket nyerni, ez a célunk a jövőben, azonban tisztában vagyunk azzal, hogy még fel kell zárkóznunk” – mondta a világbajnoki címvédő a tesztek második napját következő Mugellóban.

„A teszt alapján úgy tűnik, hogy még van hova fejlődnünk, éppen ezért minden pillanatot ki kell használni a körözésre, ki kell próbálni a korábban már élesben bevetett elemeket, illetve azokat, amiket a jövőben tervezünk használni.”

„Fontos lesz, hogy megfelelően kiértékeljük az e heti teszten begyűjtött adatokat, hogy még jobban megértsük az autó működését, és irányba álljunk.”

Az idei bajnokság pedig hihetetlenül szoros, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy az első négy versenyen négy különböző győztest avattunk, ráadásul négy különböző csapat versenyzőjét.

Bár a Red Bull az elmúlt években toronymagasan dominált, Vettel úgy érzi, erre nem lesz ismét lehetőségük, és egy nagyon szoros küzdelemben kell harcba szállniuk a vb-címért.

„A dominancia mindig egy nehéz dolog” – magyarázta. „Négy versenyen vagyunk túl az idei évben és egy győzelmet arattunk. Végeredményben azt gondolom, hogy az összes versenyen versenyképesek voltunk, nem elég erősek ahhoz, hogy győzzünk, de nem is volt vészes.”

„Elégedettek lehetünk azzal, amit eddig elértünk, de többet akarunk. Ezért vagyunk itt, hogy keményen dolgozzunk az új elemek megtalálásán, és azon, hogy még eredményesebbé tehessük versenygépünket.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!