Friss hírek

Vettel szerint Mick Schumacher messzire juthat a Forma-1-ben

Mick Schumacher (GER) talks with Sebastian Vettel (GER) during the Race of Champions on Sunday 20 January 2019 at Foro Sol, Mexico City, Mexico
Sebastian Vettel szerint sikeres pályafutás vár hőse, Michael Schumacher fiára, Mickre. A német tehetség pénteken, az Eifel Nagydíj nyitóedzésén debütál a Forma-1-ben, 2021-ben pedig akár állandó tagja is lehet a mezőnynek.

Mick Schumacher jelenleg élen áll a Forma-2-es sorozat pontversenyében, a pénteki nyitóedzésen pedig az Alfa Romeo versenyautójával körözhet majd.

Ez lesz az első alkalom, hogy Schumacher hivatalos F1-es hétégén kap lehetőséget, és a hírek szerint jó esélye van arra, hogy 2021-ben állandó tagja legyen a száguldó cirkusz mezőnyének.

Sebastian Vettel, a Ferrari négyszeres világbajnoka azt mondja, bízik abban, hogy Michael Schumacher fia valóban ott lesz a mezőnyben jövőre, és biztos benne, messzire eljuthat a száguldó cirkuszban.

„Azt gondolom, Mick megérdemli az esélyt ezen a hétvégén, és remélhetőleg nemcsak holnap fogjuk őt látni, hanem más pénteki edzéseken is az idei évben, és jövőre pedig egy versenyzői ülésben” – mondta a négyszeres világbajnok. „Szerintem én ezt kívánom neki.”

„Nagyszerű szezonja van, vezeti a Forma-2-es bajnokságot, és ahogy mondtam, bízom abban, hogy el tud nyerni magának egy ülést a következő évre.”

„Szerintem ő egy remek srác, nagyon kedvelem őt, és meggyőződésem, hogy messzire fog jutni, és jól fog szerepelni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!