Vettel szerint Mick Schumacher messzire juthat a Forma-1-ben - F1VILÁG.HU

Vettel szerint Mick Schumacher messzire juthat a Forma-1-ben

HIRDETÉS
Sebastian Vettel szerint sikeres pályafutás vár hőse, Michael Schumacher fiára, Mickre. A német tehetség pénteken, az Eifel Nagydíj nyitóedzésén debütál a Forma-1-ben, 2021-ben pedig akár állandó tagja is lehet a mezőnynek.
Mick Schumacher (GER) talks with Sebastian Vettel (GER) during the Race of Champions on Sunday 20 January 2019 at Foro Sol, Mexico City, Mexico

Mick Schumacher jelenleg élen áll a Forma-2-es sorozat pontversenyében, a pénteki nyitóedzésen pedig az Alfa Romeo versenyautójával körözhet majd.

Ez lesz az első alkalom, hogy Schumacher hivatalos F1-es hétégén kap lehetőséget, és a hírek szerint jó esélye van arra, hogy 2021-ben állandó tagja legyen a száguldó cirkusz mezőnyének.

Sebastian Vettel, a Ferrari négyszeres világbajnoka azt mondja, bízik abban, hogy Michael Schumacher fia valóban ott lesz a mezőnyben jövőre, és biztos benne, messzire eljuthat a száguldó cirkuszban.

„Azt gondolom, Mick megérdemli az esélyt ezen a hétvégén, és remélhetőleg nemcsak holnap fogjuk őt látni, hanem más pénteki edzéseken is az idei évben, és jövőre pedig egy versenyzői ülésben” – mondta a négyszeres világbajnok. „Szerintem én ezt kívánom neki.”

„Nagyszerű szezonja van, vezeti a Forma-2-es bajnokságot, és ahogy mondtam, bízom abban, hogy el tud nyerni magának egy ülést a következő évre.”

„Szerintem ő egy remek srác, nagyon kedvelem őt, és meggyőződésem, hogy messzire fog jutni, és jól fog szerepelni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!