Friss hírek

Vettel szerint nem esett vissza Hamilton teljesítménye

Lewis Hamilton (GBR) Mercedes AMG F1 and race winner Sebastian Vettel (GER) Ferrari in the Press Conference at Formula One World Championship, Rd3, Bahrain Grand Prix Race, Bahrain International Circuit, Sakhir, Bahrain, Sunday 16 April 2017.

A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel azt mondja, egyáltalán nem gondolja úgy, hogy Lewis Hamilton gyenge formában teljesített a szezon első versenyein, és biztos benne, a brit versenyző rendkívül komoly ellenfélnek bizonyul majd a továbbiakban.

Vettel megnyerte a 2018-as idény első két futamát, és bár Kínában nem jött ki számára a lépés, jelenleg vezeti a bajnoki pontversenyt.

Hamilton pedig sem Ausztráliában, sem pedig Bahreinben és Kínában nem tudott győzni, sokan pedig úgy tartják, a brit nem nyújt olyan jó teljesítményt.

Vettel viszont másképp látja: a német azt mondja, Hamilton remek formában van, és komoly ellenfél lesz majd a folytatásban.

„Nem volt ugyan még sok versenyünk, de szerintem úgy teljesít, mint általában. Nagyon jó munkát végez” – mondta a négyszeres világbajnok.

„Az ausztráliai nyilvánvalóan az ő hétvégéje volt, de végül másképp alakult. Bahrein viszont a miénk volt. Hogy a kínai hétvége kié volt, abban nem vagyok biztos…”

„Azt gondolom, Lewis nagyon jó munkát végez, máskülönben nem lett volna olyan sikeres az elmúlt években.”

Vettel azt mondja, bár jól áll a bajnokságban, ez még semmit sem jelent, hiszen nagyon korai szakaszában járunk az évnek.

„Remélem, hogy én leszek az elsőszámú kihívó, bárki is legyen az ellenfél, de ez egy hosszú év. Jelenleg jónak tűnik a helyzetünk, de ez semmit sem jelent, mert ez az utolsó három versenyen számít majd, nem pedig az első három futamon.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Vettel szerint nem esett vissza Hamilton teljesítménye
Véget ért a Pirelli háromnapos gumitesztje
Az Aston Martin szponzora lesz a BWT az F1-ben
Az Alfa Romeo nem bánja, hogy Schumacher nem hozzájuk került
Simán ment az AlphaTauri szélcsatorna-váltása