Vettel: Szomorú vagyok, hiányozni fog a csapat - F1VILÁG.HU

Vettel: Szomorú vagyok, hiányozni fog a csapat

HIRDETÉS
Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője szerint egy kifejezetten rossz versenyük volt az F1-es Abu Dhabi Nagydíj, azonban természetesen tartogatott számukra érzelmes pillanatokat.
GP ABU DHABI  F1/2020 - GIOVEDÌ  10/12/2020  
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel Ferrari

Vettel utolsó versenyét teljesítette a Ferrarival Abu Dhabiban, azonban a pontszerzés nem sikerült a német számára, csupán a 14. helyen ért célba.

A négyszeres világbajnok nem számított arra, hogy erős versenye lesz utolsó ferraris nagydíján, azonban szeretett volna méltóképp búcsúzni a csapattól. Vettel ezt úgy tette meg, hogy a levezető körön egy énekkel köszöntötte az olaszokat

Nem sok említésre méltó dolog van a mai nappal kapcsolatban, mert úgy gondolom, ez a mi részünkről egy elég rossz verseny volt” – nyilatkozta Vettel. „Az elejét még élveztem, sok csatánk volt, de aztán a biztonsági autó nem játszott a kezünkre.”

„Mindent megpróbáltunk. Természetesen ez egy érzelemdús nap volt, más érzés volt az integető szerelőkkel. Természetesen szomorú vagyok, mert biztosan hiányozni fognak a srácok.” 

„De várom az új fejezetet” – tette hozzá Vettel, aki jövőre már a Racing Point, vagyis az Aston Martin színeiben bizonyíthat. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!