Friss hírek

Vettel: Talán bejuthatunk a Q3-ba

A Ferrari négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel azt reméli, a Forma-1-es Abu Dhabi Nagydíj időmérő edzésén sikerül beverekednie magát a Q3-ba – ehhez azonban tökéletes körre lesz szükség.

Vettel csak a 15. legjobb idővel zárta a szezonzáró hétvége pénteki edzésnapját – a német pilóta elárulta, küszködött még a gumikkal, ezért ezen mindenképp dolgozniuk kell még a hétvége hátralévő részében.

„Igazán sokat dolgoztunk, de még többet kell, mivel még nem sikerült a megfelelő működési tartományba hoznunk a gumikat, főleg a lágyakat” – mondta a négyszeres világbajnok.

„Az időmérőn szerintem többé-kevésbé ugyanolyan helyzetben leszünk, mint múlt hétvégén. Ha sikerül összehoznunk egy jó kört, talán bejuthatunk a Q3-ba, ami pozitív dolog lenne utolsó ferraris versenyemre.”

Vettel csapattársa, Charles Leclerc ezen a hétvégén egy különleges sisakfestéssel versenyez – így köszön el a Ferraritól hamarosan távozó Vetteltől.

„Nagyra értékelem, hogy Charles egy olyan sisakkal körözött, amivel előttem tisztelgett. Remélem, hogy megajándékozhatjuk a rajongókat valamivel ezen a hétvégén” – mondta ezzel kapcsolatban a német.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!