Vettel: Talán én adom át a helyem Schumachernek - F1VILÁG.HU

Vettel: Talán én adom át a helyem Schumachernek

HIRDETÉS
Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője reméli, hogy hamarosan együtt versenyezhet a Forma-1-ben Mick Schumacherrel.
Fotó: Race of Champions

Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője reméli, hogy hamarosan együtt versenyezhet a Forma-1-ben Mick Schumacherrel. 

A Ferrari szombaton hivatalosan is bejelentette, hogy Mick Schumacher, Michael Schumacher fia szerződést kötött velük, így már a Ferrari Akadémia tagjaként folytatja versenyzői karrierjét. 

Vettel a Race of champions eseményén együtt versenyzett a fiatal tehetséggel, ahol elmondta, bízik benne, hogy egy napon a Forma-1-ben is együtt küzdhetnek majd.

„Ez nagyszerű” – nyilatkozta Vettel. 

„Remélem, hogy sokáig nálunk marad, és egy napon majd versenyezhet velem. Vagy talán majd én adom át neki a kormányt, amikor abbahagyom a sportot” – mondta a négyszeres világbajnok a DPA hírügynökségnek.

A Ferrarinál több szakember születése óta ismeri Micket – vagyis 1999 óta, hiszen a fiú egy évvel Michael első ferraris világbajnoki címe előtt született. 

„Azt hiszem, ez egy remek történet” – nyilatkozta Luigi Mazzola, Michael volt mérnöke. „Mick bizonyított, és megérdemli, hogy az akadémia tagja legyen. Boldog vagyok, hogy a Ferrari legyőzte a Mercedest abban, hogy leszerződtesse őt, mert az akadémia jó környezet a fiatal pilótáknak a fejlődésre.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!