Vettel továbbra is elképzelhetőnek tartja a visszatérést - F1VILÁG.HU

Vettel továbbra is elképzelhetőnek tartja a visszatérést

A Forma-1 négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel azt mondja, továbbra sem tartja kizártnak az, hogy hamarosan újra versenyautóba ül.

A német pilóta a 2022-es szezont követően intett búcsút a Forma-1-nek, miután két szezont töltött el az Aston Martin csapatánál. Vettel az F1 egyik legeredményesebb versenyzőjének számít, 4 világbajnoki címe mellett 53 futamgyőzelmet és 57 rajtelsőséget szerzett, és összesen 122 alkalommal állhatott dobogóra. Egy évvel a visszavonulása után Vettel még mindig szenvedélyesen rajong a versenyautókért, így nem tartja kizártnak, hogy a jövőben újra látjuk majd a versenypályán.

„Lehet, hogy visszaülök, de azt nem tudom, milyen autóba. Továbbra is szenvedélyem a dolog, olyasvalami ez, ami még mindig nagyon foglalkoztat” — idézi a négyszeres F1-es világbajnok szavait a SpeedWeek című lap az RTL-re hivatkozva.

Vettel ugyanakkor hozzátette: „Ugyanakkor nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy a dolgok mennek mostanság. A visszatérés persze elképzelhető, mert olyasvalami ez, ami hiányzik, és amikor ott állok a pálya szélén, természetesen bizserget. Nem könnyű, az ember ilyenkor csikorgatja a fogát.”

A Red Bull-lal korábban négy világbajnoki címig jutó német beszélt arról is, amikor a visszavonulás mellett döntött, nem azért tette, mert kiszeretett a versenyzésből: „Ez a döntés sok más dolog miatt született meg.”

Vettel visszavonulásakor arról beszélt, azért int búcsút a Forma-1-nek, hogy több időt tudjon tölteni feleségével és gyermekeivel.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

forma-1 rajt 2024

MEGJELENT!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!