Friss hírek

Vettel: Tudjuk, hogyan tudunk javulni szombatra

Nem villogott túlzottan az Aston Martin Forma-1-es csapata a Francia Nagydíj pénteki szabadedzésein, Sebastian Vettel azonban azt mondja, tudják, hogyan javuljanak a szombati időmérőre.

Vettel számára döcögősen indult a franciaországi száguldás, az első szabadedzésen ugyanis egy kicsit összetörte autóját.

A délutáni gyakorlás már simábban ment a német számára, és bár az időmérős etapja során hibázott, a versenyszimulációja rendben ment. Végül a 15. helyen zárta a nyitónapot.

Hirdetés
 

„Nagy volt ma a forróság és szeles volt az idő, ami kifogott rajtam délelőtt, amikor volt egy kicsúszásom” – mondta a négyszeres világbajnok.

„Emiatt veszítettünk némi pályaidőt, de délután szépen felzárkóztunk. A hosszú etap tiszta volt, sokat tudtunk körözni, ami fontos volt.”

„Az időmérős etapom nem volt a legjobb, hibáztam is egyet, de ez a nap arról szól, hogy ráérezzünk az autóra, hogy jól tudjunk teljesíteni az időmérőn. Szerintem tudjuk, miben tudnánk még javulni, és vannak dolgok, amiket tudunk jobban csinálni. Erre fogunk fókuszálni ma este.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!