Friss hírek

Vettel: Világos, hogy miért volt ilyen évünk

Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője szerint világos, hogy milyen tanulságokat kell levonniuk az idei évből – bízik benne, hogy az idei hibák csak erősebbé tehetik őket 2020-ban.

Vettel a bajnokság 5. helyén zárt csapattársa, Charles Leclerc mögött – a németet számos kritika érte az idei szezonban teljesítménye miatt, és a Ferrari is többször hibázott. 

A négyszeres világbajnok tisztában van vele, hogy jobb teljesítményt kellett volna nyújtania, és elismerte, hogy ennél sokkal jobb eredményekre is képes

Hirdetés
 

„Szeretnék már menni átöltözni, de először meg kell válaszolnom a kérdéseiteket” – kezdte nyilatkozatát Vettel, aki valószínűleg már legszívesebben otthon lenne családjával, hiszen a héten született meg kisfia

„Nem olyan évünk volt, mint amilyet reméltünk. Az okok világosak, a tanulságok világosak, és rajtunk múlik, hogy továbbvisszük-e ezeket. Csapatként erősebb teljesítményt kell nyújtanunk, és személy szerint én is tudok jobban teljesíteni – ez nem volt túl jó év az én szempontomból.”

„Nem gondolom, hogy annyira rossz volt, mint amilyennek tűnik, mivel sok kis dolog volt…” – folytatta.

„De tudom, hogy én is tudok jobban teljesíteni, és biztosan ez lesz a cél a következő évre, és remélhetőleg erősebb csomagunk lesz, hogy harcoljunk a Mercedesszel és a Red Bull-lal.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!