Friss hírek

Vettel úgy érzi, győzhetett volna a Hungaroringen

Sebastian Vettel csalódottságának adott hangot, miután a második helyen ért célba a Magyar Nagydíjon, ugyanis meggyőződése, hogy minden esélye megvolt arra, hogy megnyerje a viadalt.


Sebastian Vettel csalódottságának adott hangot, miután a második helyen ért célba a Magyar Nagydíjon, ugyanis meggyőződése, hogy minden esélye megvolt arra, hogy megnyerje a viadalt.

A Red Bull német versenyzője az élről vághatott neki a küzdelemnek, azonban Jenson Button mögött három tizeddel lemaradva, a második helyen futott célba, amivel nincs különösebben megelégedve.

„Úgy gondolom, hogy a győzelem elérhető lett volna a mai napon” – mondta. „A bajnokság szempontjából nem rossz, hiszen Jensonon kívül mindenki mögöttem végzett, de azt gondolom, hogy javítanunk kell a teljesítményünkön, mert gond lesz.”

„Véleményem szerint egy nagyon fontos üzenet, hogy össze kell kapnunk magunkat, mert – különösen – a McLaren nagyon gyors volt az elmúlt két versenyen. Nem vagyunk teljes mértékben elégedettek, és biztos vagyok abban, hogy Jenson viszont az, így a soron következő versenyen vissza kell vágnunk Spában.”

„Nem vagyok elégedett a mai napommal. Az élről kezdtem és azt gondolom, hogy meg tudtam volna nyerni a versenyt, hiszen sok versenyző vétett el kisebb hibákat. Szóval nem vagyok teljesen elégedett, mert a cél a győzelem, nem a második pozíció volt.”

„Jó pontokat szereztünk a mai napon, de még sok van hátra. Láthattuk, hogy a dolgok nagyon gyorsan változhatnak és bármi megtörténhet, szóval biztosnak kell lennünk abban, hogy elérjük a kockás zászlót.”

„Tegnap megpróbáltuk megszerezni a pole pozíciót, ami sikerült is, ma pedig a győzelemért mentünk, de ez nem sikerült. Megvolt rá az esélyünk, de nem éltünk vele. Ki kell elemeznünk a dolgokat, hogy a következő versenyen már ne kövessünk el hibákat.”

Annak ellenére, hogy a második helyen végzett, Vettel tovább növelte előnyét az összetettben, ahol már 85 ponttal vezet az őt követő csapattársa, Mark Webber előtt, azonban elmondta, hogy egyelőre még nem gondol a bajnoki címre, csak az jár a fejében, hogy versenyeket nyerjen.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek