Orosz Nagydíj

Vettel: Valóságos csoda Schumi ébredése

Valóságos csodának tartja Michael Schumacher felébredését a Red Bull Racing világbajnoka, egyben a legendás versenyző jó barátja, Sebastian Vettel.


Valóságos csodának tartja Michael Schumacher felébredését a Red Bull Racing világbajnoka, egyben a legendás versenyző jó barátja, Sebastian Vettel.

Schumacher menedzsere, Sabine Kehm hétfőn jelentette be, a Forma-1 legsikeresebb versenyzője felébredt a kómából, gyógyulását pedig egy rehabilitációs klinikán folytatja – mint utóbb kiderült, Svájcban.

A hírre természetesen a Forma-1 világa is nagy örömmel reagált – Sebastian Vettel ­ aki közismerten remek kapcsolatot ápol Schumacherrel ­ valóságos csodának tartja a német ébredését.

„Ez az eddigi legjobb hír!” – mondta boldogan a négyszeres világbajnok.

„Hatalmas előrelépés, aminek nagyon örülök. Különösen, ha az ember visszaemlékszik a néhány hónappal ezelőtti rossz hírekre. Kisebbfajta csoda ez a fejlődés! Sok erőt kívánok neki és a családjának.”

Mindeközben Gerhard Berger, volt F1-es csapatfőnök, valamint Vettel korábbi csapatfőnöke elárulta, valójában Schumacher volt az, aki felfedezte az elmúlt négy évben domináló németet.

„Először Mauritiuson hallottam Sebastianról – egy bizonyos Michael Schumachertől” – fogalmazott az osztrák.

„Egy közös nyaraláson mesélt nekem egy fiatal gokartversenyzőről, akit nagyon különlegesnek tartott. Én tehát Michael Schumachert tartom Sebastian Vettel felfedezőjének.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS