Friss hírek

Vettel: A végső célom, hogy győzelemre vigyem a Ferrarit

Fotó: Scuderia Ferrari

A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel azt mondja, a végső célja a Forma-1-ben az, hogy győzelemre vigye a maranellói istállót.

Vettel a Red Bull színeiben szerzett négy világbajnoki címet 2010 és 2013 között, idén pedig már negyedik évét tölti a Ferrari F1-es csapatánál.

A németnek tavaly esélye volt a vb-címre, ám a szezon második felében alulmaradt Lewis Hamiltonnal szemben, aki végül bezsebelte a világbajnoki elsőséget.

Vettel azt mondja, rendkívül nagyra tartja Hamiltont, és idén mindent megtesz azért, hogy legyőzze őt, és győzelemre vigye a Ferrarit.

„Ha megnézzük, kik ellen versenyeztem pályafutásom során, elmondhatjuk, hogy mindig ugyanazok ellen, és ilyenkor az embert elkezdi érdekelni az, aki ellen harcol – ez egyfajta elégedettséget ad” – mondta a német.

„Most a végső elégedettséget keresem, szeretnék nyerni a Ferrarival, a történelem és az F1-es paddock legnagyszerűbb csapatával. Ez a végső célom most, nyerni akarok a Ferrarival, győzni akarok a legjobbak ellen – és Lewis egyike a legjobbaknak.”

Vettel hozzátette, világbajnoki címvédőként a Mercedes a favorit Melbourne-ben, ám biztos abban, a Ferrarinak is jó esélyei lesznek idén.

„A Mercedes és Lewis a favorit. De nekünk is okunk van az önbizalomra, az autó nagyszerű, és még jobbak leszünk. A tesztek alapján jó formában vagyunk, de még jobbak lehetünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!