Vettel: Visszatért-e a Ferrari? Majd, ha vb-t nyerünk! - F1VILÁG.HU

Vettel: Visszatért-e a Ferrari? Majd, ha vb-t nyerünk!

HIRDETÉS
Sebatsian Vettel szerint akkor lehet majd a Ferrari „visszatéréséről” beszélni, ha a csapat egy teljes szezon során a legjobb tud lenni, és újra világbajnoki címet nyer majd.
Sebastian Vettel, Ferrari, Singapore 2019, trophy, kiss

A Szingapúri Nagydíjon a Ferrari legkevésbé sem számított arra, hogy a szezon legjobb eredményét éri majd el ezen a versenypályán – „papíron” ugyanis ez az aszfaltcsík egyáltalán nem kedvez számukra. 

Azonban sikerült kettős győzelmet szerezniük, így sorozatban már 3 versenyt nyert meg a Ferrari a nyári szünet vége után. A kérdésre, lehet-e ez jele annak, hogy a csapat visszatért, Vettel így válaszolt: 

„Már egy ideje a Ferrarinál vagyok, és úgy gondolom, hogy csak egyetlen módja van a visszatérésnek: ha megnyerjük a bajnokságot. Ez egy erős kijelentés, de ez van, ez a valóság.”

„Nagyon keményen dolgozunk ezen” – folytatta a német. „Úgy gondolom, hogy ebben az évben már nagyon nehéz lesz megfordítani a dolgokat a Mercedes formája alapján, amit az elmúlt 14 vagy 15 versenyen mutatott – mi az elmúlt 3 versenyen mutattuk ezt.” 

„De tovább harcolunk, mert minden, amit idén tanulunk, segít majd nekünk jövőre. Szóval az elemek, amiket idehoztunk, nyilvánvalóan a jövő évi irányok és fejlesztések szempontjából is pozitívak.”

„De többre van szükségünk, a legjobb csapat akarunk lenni, ami jelen pillanatban nem mi vagyunk. Az utolsó versenyek jól sikerültek, ez segít az önbizalmunkat tekintve csapaton belül, de még mindig sok munka van előttünk.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!