Friss hírek

Vettelék az időmérős tempón javítanának Barcelonában

Az időmérőre próbálja helyezni a hangsúlyt a hétvégi Spanyol Nagydíjon Sebastian Vettel. A német versenyző csapattársához, Lance Strollhoz hasonlóan már használhatja az Aston Martin legújabb fejlesztéseit.

A silverstone-i istálló több aerodinamikai újítást is kipróbált Portugáliában, amik a csapat elmondása szerint igazán ígéretesek. Az Aston Martin eredetileg csak Spanyolországban használta volna ezeket a fejlesztéseket először, ám mivel korábban elkészültek az egyik csomaggal, Lance Stroll már a Portugál Nagydíjon kipróbálhatta őket.

Hétvégén viszont már Sebastian Vettel előtt is ott lesz a lehetőség arra, hogy tesztelje az új elemeket, amit saját elmondása szerint kíváncsian vár.

„Ezen a hétvégén megkapom azokat a fejlesztéseket, amiket Lance használt Portugáliában – amikkel kapcsolatban azt érezte, hogy ígéretesek. Szóval várom már, hogy én is megismerjem őket” – mondta a négyszeres világbajnok.

Vettel hozzátette, a céljuk az lesz hétvégén, hogy az időmérős tempón javítsanak, ez ugyanis Barcelonában különösen fontos lesz.

„A legutóbbi versenyt látva világos, hogy jobb a versenytempónk, mint az egykörös teljesítményünk, szóval megpróbálunk fejlődni szombatra, hogy jobb esélyeink legyenek a vasárnapi pontszerzésre.”

„Mindannyian tudjuk, hogy a vasárnap délután nehéz lehet Barcelonában az előzés szempontjából, szóval fontos, hogy amennyire csak lehet, maximalizáljuk a lehetőségeinket.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!