Vettelék már holnap pályára viszik az új Aston Martint - F1VILÁG.HU

Vettelék már holnap pályára viszik az új Aston Martint

Már csütörtökön pályára viheti az Aston Martin ma bemutatott új versenyautóját az istálló két versenyzője, Sebastian Vettel és Lance Stroll. Előbbi versenyző azt mondja, mindent megtesz azért, hogy jó eredményeket érjen el 2021-ben.

Az Aston Martin szerdán, egy internetes prezentáció keretében rántotta le a leplet új modelljéről, mely az AMR21 kódjelet viseli.

Az idei betontorpedó a tavalyi versenygép továbbfejlesztése, a csapat azonban természetesen igyekezett a lehető legtöbbet javítani rajta. Hogy az új konstrukció mennyire sikerült jól, az persze csak a szezonnyitó Bahreini Nagydíjon derül ki, Vettel mindenesetre nagyon motiváltan várja az új idényt.

 

„Bár már négy Forma-1-es csapatnál is versenyeztem, és sok éve itt vagyok, izgalommal tölt el az, hogy egy új csapattal kezdek meg egy új idényt” – mondta a négyszeres világbajnok.

„Versenyzőként mindig szemmel tartottam a riválisokat, és ez a csapat folyamatosan lenyűgözött engem azzal, amit csináltak, habár nem ők rendelkeztek a legnagyobb költségvetéssel. Amikor tehát Lawrence [Stroll] és Otmar [Szafnauer] megkerestek tavaly, és elmagyarázták céljaikat, azonnal nagyon motiválttá váltam.”

„Imádom az autóversenyzés történelmét, és az Aston Martin egyike a régmúlt nagy neveinek, szóval izgalmas lesz részese lenni annak, hogy 61 év után visszatérnek a Forma-1-be.”

„Miután ellátogattam a gyárba, és találkoztam a csapat kulcsembereivel, mint ahogy mérnökeimmel és szerelőimmel, láthattam, hogy egy nagyszerű csapatot alkotnak. Magabiztos vagyok azt illetően, hogy azzal együtt, hogy Lawrence összehozta őket az Aston Martin névvel, igazi fejlődést érhetünk el közösen.”

Vettel és csapattársa, Stroll már csütörtökön kipróbálhatják a csapat új autóját.

„Még nem vezettem az új versenygépet, de szerintem nagyon jól néz ki! Alig várom már, hogy pályára guruljak vele. És várom már, hogy elkezdjek dolgozni vele, és jobban megismerjek mindenkit a csapatnál – beleértve csapattársamat, Lance-t is.”

„Komoly erőfeszítéseket teszünk majd azért, hogy összehozzunk néhány jó eredményt, és jól is érezzük magunkat közben!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Vettelék már holnap pályára viszik az új Aston Martint
Schumacher először tesztelt a Mercedes F1-es autójával
Komoly fejlesztésekkel vágnak vissza Alonsóék Kanadában
Nevetség tárgyává vált a Williams, a csapatfőnök az istálló védelmére kelt
Nem tervez Red Bull-motorokra váltani a McLaren

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!