Vettelnek fogalma sincs, hol folytatja 2015 után - F1VILÁG.HU

Vettelnek fogalma sincs, hol folytatja 2015 után

HIRDETÉS

2015 után is megtartaná világbajnok versenyzőjét, Sebastian Vettelt a Red Bull Racing csapata, a német pilótának azonban egyelőre még nincsenek távlati tervei.


2015 után is megtartaná világbajnok versenyzőjét, Sebastian Vettelt a Red Bull Racing csapata, a német pilótának azonban egyelőre még nincsenek távlati tervei.

A Milton Keynes-i alakulat múlt héten jelentette be, hogy 2015 végéig meghosszabbította a háromszoros világbajnok szerződését, aki így biztosan nem szerződik a Ferrarihoz, illetve más csapathoz a következő két évben.

Christian Horner csapatfőnök szerint a kontraktus kiterjesztése csupán formaság volt, és az, hogy Vettel aláírt, jól mutatja a 25 esztendős versenyző elkötelezettségét a gárda iránt.

„Maga a tény, hogy belement a hosszabbításba, bizonyítja, hogy mennyire elkötelezett a Red Bull iránt – és remélhetőleg ez a partnerkapcsolat 2015 után is folytatódni fog majd” – mondta a szakember a PA Sport hírügynökségnek.

A világbajnoki címvédő Vettel szintén úgy véli, a Forma-1 világának nem kell meglepődnie azon, hogy meghosszabbították szerződésüket.

„Igazából semmi ok nem volt a váltásra” – mondta a német a Bild című lapnak.

Amikor a világbajnokot arról faggatták, miért nem egy hosszú távra szóló megállapodást kötött a Red Bull-lal, így felelt: „Mert még 2015 is nagyon messze van, nem is beszélve 2016-ról.”

„Ki tudja, mi történik a következő három évben? Nemhogy a következő öt esztendőben… Talán már nem is fogok versenyezni, mert nem érzek majd vágyat iránta.”

És hogy ez a kijelentés azt jelenti-e, hogy csak egy visszavonulás választhatja-e szét a Vettel-Red Bull párost?

Hirdetés

„Tényleg nem tudom!” – vágja rá a német.

„Talán egy másik csapatnál kötök majd ki, hogy új kihívást találjak. Tulajdonképpen bármi megtörténhet. De szerencsére nem most kell eldöntenem ezt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!