Friss hírek

Vettelnek most sincs szüksége menedzserre

GP GRAN BRETAGNA  F1/2020 -  SABATO 01/08/2020   credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel
Bár továbbra is bizonytalan, hogy marad-e a Forma-1-ben 2021-re, Sebastian Vettel nem tervezi, hogy felfogad magának egy menedzsert.

A német versenyző a szezon végén távozik a Ferrari csapatától, és bár a hírek szerint jó eséllyel a jövőre már Aston Martin néven szereplő Racing Pointnál folytatja, továbbra sem tudni biztosan, hogy marad-e az F1-ben.

Bár a helyzet nem egyszerű, Vettel azt mondja, nem akar felfogadni maga mellé egy menedzsert.

„Itt-ott talán segít. De én mindig is ezt az utat választottam” – mondta, amikor arról kérdezték, ideje lenne-e együtt dolgoznia egy menedzserrel.

„Vannak emberek, akik jönnek és mennek. Sokan vannak, akik csodálnak, aztán pár héttel később már kritizálnak.”

„Én mindig is úgy voltam vele, hogy… nem akarom azt mondani, hogy egyedül csináltam mindent, mert természetesen az ember körül vannak olyanok, akik segítenek. De szerintem sokkal fontosabb a közvéleménynél az, hogy tudod, kiben bízhatsz, és akire építhetsz.”

„Azt gondolom, jó és erős környezet vesz körül, jó hangulatban vagyok, és teljesen tiszta vagyok fejben. Soha nem számított nekem annyira, hogy mit gondolnak, és mit mondanak az emberek. Hála az égnek soha nem függtem ettől. Nem követek mindent, amit írnak vagy mondanak rólam.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!