Vettelnek nem tetszett „a sz*ros kupa és a szelfis srác” - F1VILÁG.HU

Vettelnek nem tetszett „a sz*ros kupa és a szelfis srác”

HIRDETÉS
Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője nem értékelte, hogy a dobogón velük ünnepelt a versenyoverálba öltözött „Mario Achi” – a német le is tolta őt a közös fotójukról.
GP MESSICO  F1/2019 -  DOMENICA 27/10/2019  
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel

A Mexikói Nagydíj díjátadóján több új elem is megjelent: a futam végén Lewis Hamiltont és autóját felemelték a dobogóra, a pódiumon pedig egy versenyoverálba öltözött figura, a hétvége jellegzetessége, Mario Achi is a pilótákkal örömködött. 

Vettel kissé túlzásnak érezte, hogy a figura egy szelfibottal ugrált körülöttük, és mindenáron fotózkodni akart. Amikor a versenyzők közös fotójához ő is oda akart állni, Vettel arrébbtolta őt.  

„Nem tetszett a szelfis srác, amikor megpróbált benyomulni a képbe, szóval arrébbtoltam” – mondta Vettel. „Amúgy sem vagyok szelfi-párti.”

„De úgy gondolom, szép volt, hogy felemelték az autót. Ez nagyon király. Nyilvánvalóan szép dolog, hogy bevonjuk az egész stadion részt és a közönséget, szóval a legtöbb dolog tetszett, kivéve a szelfis ember és a kupa.”

Vettel már többször hangsúlyozta, hogy szeretne hagyományos kupákat látni, ezt néhány éve Magyarországon is sérelmezte, amikor a herendi kupa helyett egy szponzortrófeát kapott. 

A német pilóta az idei Magyar Nagydíjon is elmondta, hogy a herendi a kedvenc kupái közé tartozik, mert igazán különlegesnek tartja. 

A Mexikói Nagydíjon viszont a Heineken trófeáját kapta, ami a legkevésbé sem nyerte el a tetszését. 

„Kár, hogy van egy ilyen remek verseny, annyi energiát tesznek bele, és ezeket a sz*ros kupákat kapjuk, amik unalmasak” – mondta. „Szóval úgy gondolom, a jövőben valami szép kell alkotni, valami tradicionális mexikóit, mert úgy gondolom, hogy most kár érte.”

„Mindenhol látjuk, hogy Heineken, nem kell látnunk azt a rohadt csillagot még a trófeán is.  Szóval valami olyan kell, ami korábban volt, amikor a Formula-1 itt volt.” 

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!