Vettelnek péntekig döntenie kell az Aston Martinról? - F1VILÁG.HU

Vettelnek péntekig döntenie kell az Aston Martinról?

HIRDETÉS
Sajtójelentések szerint néhány napja van még Sebastian Vettelnek arra, hogy eldöntse, csatlakozni szeretne-e 2021-ben az Aston Martin Forma-1-es csapatához.
GP AUSTRIA F1/2020 -  DOMENICA 05/07/2020   
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel

A jelenleg még Racing Point néven szereplő istállónak érvényes szerződése van versenyzőivel, Lance Stroll-lal és Sergio Perezzel a következő szezonra, ám úgy tudni, utóbbi pilóta kontraktusában van egy záradék, mely lehetővé teszi, hogy a csapat július 31-ig felbontsa azt jelentős kötbér fejében.

Az Auto Bild című lap szerint ez a határidő még mindig áll, Vettelnek tehát napokon belül el kell döntenie, hogy szeretne-e csatlakozni az istállóhoz 2021-re.

„Információink szerint Vettelnek csak bele kell egyeznie, és övé az ülés” – írja a lap F1-es újságírója, Bianca Garloff.

A négyszeres világbajnok a 2020-as év végén távozik a Ferraritól, és az Aston Martint/Racing Pointot leszámítva nem sok reális opciója maradt az F1-ben maradásra: a Red Bullnál többször nyilatkozták azt, nincs hely számára, a McLaren végül Daniel Ricciardo szerződtetése mellett döntött, míg a Renault Fernando Alonsót igazolta le 2021-re.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!