Friss hírek

Vettelnek vannak kérdései Grosjean balesete kapcsán

A négyszeres Forma-1-es világbajnok, Sebastian Vettel nem érti, hogyan tudott szétnyílni a korlát Romain Grosjean súlyos bahreini balesetekor.

A Haas francia pilótája elképesztő bukást élt túl a vasárnapi Bahreini Nagydíjon: autójával nagy sebességgel a korlátnak csapódott nyitókörben, minek következtében a versenygép kettétört és kigyulladt.

Grosjeant kisebb égési sérülésekkel szállították kórházba, azóta már üzent is, hogy jól van. A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) és a Forma-1 közben bejelentette, alapos vizsgálatot indítanak a balesettel kapcsolatban.

„A felvételeket még nemigen néztem meg, mert nem akartam, de a lényeg, hogy kiszállt” – mondta Sebastian Vettel a futam után.

„Hogy őszinte legyek, nem tudom, hogy van ez, de a korlátnak nem szabadna így szétmennie. Jó, hogy az autók biztonságosabbak, mint régebben, de a korlátnak sem szabadna szétmennie, és az autónak sem szabadna így kigyulladnia.”

„Rengeteg óvintézkedés van, hogy ne kaphasson lángra, szóval nem tudom, mi történt. Nehéz megmondani még, de a lényeg, hogy kiszállt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!