Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

Vettelt meglepte a Red Bull sebessége

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Vettelt meglepte a Red Bull sebessége

Sebastian Vettelt meglepte a Red Bull kiváló szereplése a Magyar Nagydíj pénteki szabadedzésein, mert elmondása szerint nem számított arra, hogy ilyen versenyképesek lesznek.


Sebastian Vettelt meglepte a Red Bull kiváló szereplése a Magyar Nagydíj pénteki szabadedzésein, mert elmondása szerint nem számított arra, hogy ilyen versenyképesek lesznek.

A világbajnoki címvédő mindkét edzést megnyerte, ráadásul csapattársa, Mark Webber szintén nagyon jól ment, mindkét alkalommal a második lett így a Red Bull dupla kettős sikert szerzett pénteken a Hungaroringen.

Vettel ugyan elmondta, hogy még túl korai messzemenő következtetéseket levonni, de úgy érzi, magabiztosan várhatja csapata a folytatást.

„Még túl korai bármit is mondani. Az első és a második edzés nagyon jó volt számunkra, ami szerintem egy kisebbfajta meglepetés” – mondta Vettel.

„Mindent megteszel, amit csak tudsz, és nem tudod, hogy a többiek hol vannak, de szerintem a holnapi nap szorosabb lesz és meg kell bizonyosodnunk arról, hogy mindent kihozunk az autóból holnap.”

„Mindig jó érzés, ha úgy gondolod, kontroll alatt tartod az autód és minden jól alakul. Véleményem szerint az autónak fekszik a pálya. Még persze van min dolgoznunk, de szerintem jól alakulnak a dolgaink.”

Webber, aki 44 ezreddel maradt csak el csapattársától a délutáni edzésen, szintén elégedetten nyilatkozott.

„Majd meglátjuk, hogy az ellenfelek mit lépnek éjszaka, azonban nekünk magunkra kell fókuszálni, és azt kell mondjam, hogy ma jó munkát végeztünk” – mondta az ausztrál.

„Volt egy kis forgalom, de ettől eltekintve minden simán ment. Mindenki a saját programját futotta. Optimistán várom a folytatást, mert szerintem jók leszünk ezen a pályán.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!