Portugál Nagydíj

Vezess Ferrarit, Maseratit, Lamborghinit a Meglepkéknél

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Vezess Ferrarit, Maseratit, Lamborghinit a Meglepkéknél

Magyarországon, egyedülálló módon próbálhatsz ki három olasz csúcskategóriás sportkocsit is!


Magyarországon, egyedülálló módon próbálhatsz ki három olasz csúcskategóriás sportkocsit is!

A legtöbben nem engedhetjük meg magunknak, hogy ilyen méregdrága luxusautók álljanak a garázsunkban, azonban mindannyian szeretnénk legalább egyszer átélni, hogy milyen érzés vezetni ezeket a fényűző járműveket.

Nálunk vezetheted a világ egyik, hanem a legnagyobb presztízs értékű sportautóját, a Ferrarit, a tiszteletet parancsoló Maseratit, amely olyan tökéletes párosítása a sportnak és a luxusnak, hogy ha egyszer tesztelted, legszívesebben ki sem szállnál belőle. Ha ez sem lenne elég, akkor kipróbálhatsz egy Lamborghini Murcielago-t, amely egy legendás bikáról kapta a nevét, az állat 24 kardszúrást élt túl és képtelenek voltak leteríteni egy 1879-es bikaviadalon…

Most itt a lehetőség, hogy sóvárogva bámuljanak az emberek, amint hazánk valamelyik nagyvárosában gurulsz végig egy olasz csodával.

Feszíts a hétvégi napsütésben, egy Ferrariban, egy Maseratiban vagy egy Lamborghiniben, és vezesd a luxus sportautókat 7-9 kilométeren, 15-18 kilométeren, vagy akár 42-45 kilométeren!

www.meglepkek.hu – élményajándékok, egyedi meglepetések

További érdekességek a Meglepkék Facebook oldalán…

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!