Bahreini Nagydíj
SUZUKA, JAPAN - OCTOBER 13: Sebastian Vettel, Ferrari SF90 during the Japanese GP at Suzuka on October 13, 2019 in Suzuka, Japan. (Photo by Mark Sutton / LAT Images)

Visszafogott a Mercedes és a Ferrari mexikói gumiválasztása

Visszafogott a Mercedes és a Ferrari mexikói gumiválasztása

Nyilvánosságra hozta a Forma-1-es csapatok mexikói gumiválasztásait a Pirelli. A Mercedes és a Ferrari jobbára azonos, míg a Red Bull jóval agresszívebb stratégiával készül.

A Forma-1 csapatai jövő hétvégén a C2-es (kemény), C3-as (közepes) és C4-es (lágy) gumikeverékeket használhatják majd Mexikóvárosban.

A Ferrari és a Mercedes versenyzői a leglágyabb vegyületből fejenként 7 szettet használhatnak fel, míg a Red Bull pilótái 9-9 garnitúrát kapnak majd ezekből a gumikból.

Érdekesség egyébként, hogy a teljes mezőnyt tekintve meglehetősen konzervatívnak mondható a Mercedes és a Ferrari gumiválasztása, hiszen rajtuk kívül csak a Toro Rosso kért ilyen kis mennyiséget a lágy keverékből.

A csapatok gumiválasztásai a Mexikói Nagydíjra:

Forrás: Pirelli

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!