Visszatérnek a grid girlök Monacóban, Hamilton és Vettel örül - F1VILÁG.HU

Visszatérnek a grid girlök Monacóban, Hamilton és Vettel örül

HIRDETÉS
Fotó: TAG Heuer

Bár táblákat nem tartanak majd a versenyautók előtt, a csinos hölgyek a Monacói Nagydíjon visszatérnek majd a Forma-1-es rajtrácsra. A világbajnoki éllovas Lewis Hamilton, valamint üldözője, Sebastian Vettel örül a döntésnek.

Már hetekkel ezelőtt elterjedt a hír, hogy a Monacói Nagydíj szervezői szembe mennek a Liberty Media törekvéseivel, és idén is alkalmaznak csinos hölgyeket a versenyhétvége során.

Bár a rajtot megelőzően továbbra is gyerekek állnak majd ott a versenyautók mellett, a csinos hoszteszek a verseny fő támogatóját, a TAG Heuert képviselve ott lesznek majd Monte-Carlóban.

„A hölgyek a legcsodálatosabbak a világon” – mondta a világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, aki nem tagadta, örül a döntésnek.

„A monacói egy nagyon elegáns verseny, és amikor felállunk a rajtrácsra, ott vannak a gyönyörű hölgyek – ez a Monacói Nagydíj, és ez egy csodás dolog.”

A Ferrari versenyzője, Sebastian Vettel „egyetért” riválisával.

„Szeretem a hölgyeket, gyönyörűek” – mondta a német.

„A lényeg, hogy manapság túl sok a feszültség. Pedig minden nő, aki korábban ott állt a rajtrácson, önszántából tette. Meggyőződésem, hogyha megkérdezünk egy grid girlt vasárnap, hogy örül-e, hogy ott lehet, igennel felel.”

„Kétlem, hogy bárki is kényszeríti őket.”

Hirdetés

A szerdai sajtótájékoztatón jelen volt a hazai versenyére készülő Charles Leclerc is, aki örül a hölgyek jelenlétének, mint ahogy jó ötletnek tartja a gyerekek szerepeltetését is.

„Azt hiszem, pozitívum, hogy lesz néhány hölgy a rajtrácson – még akkor is, ha van barátnőm, szóval talán nem kellene ezt mondanom, mert bajba kerülök!” – mondta nevetve az Alfa Romeo Sauber versenyzője.

„És persze az is remek, hogy ott lesznek a gyerekek. Monaco nagyon kicsi, szóval az egyik unokatestvérem lesz majd ott mellettem. Nagyszerű lesz, és láttam, mennyire örült, amikor kiválasztották őt. Szóval remek ötlet az is, hogy gyerekek vannak a rajtrácson.”

Fotó: Alfa Romeo Sauber

Persze nem mindenki lelkes annyira a hölgyek jelenléte kapcsán: Romain Grosjean például annak idején jó ötletnek tartotta, hogy kvázi kitiltják a grid girlöket a rajtrácsról.

„Nos, igen… Amúgy is elég sűrű a rajtrács, nagy különbséget nem látunk majd” – mondta a Haas pilótája.

„Amikor „száműzték” őket, jó ötletnek tartottam a 21. századi nők miatt, hogy nem csak arra használják őket, hogy táblát tartsanak… Monaco pedig mindig különleges – miért ne csinálhatna valamit másképp?”

Mint arról korábban az F1VILÁG is beszámolt, a Liberty Media még a szezon előtt azzal indokolta a rajtrácslányok száműzését, hogy a jelenlétük „ellentétes a modern társadalmi normákkal”, és „nem fér bele a Forma-1 jövőbeli elképzeléseibe”.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!