Víz alatt a Forma-2-es paddock Imolában, a helyiek javuló körülményeket várnak hétvégére - F1VILÁG.HU

Víz alatt a Forma-2-es paddock Imolában, a helyiek javuló körülményeket várnak hétvégére

Víz alatt van a Forma-2-es paddock Imolában, a Forma-1-es garázsokat viszont egyelőre nem érte el az áradás. A helyiek abban bíznak, a körülmények szerda estétől javulni fognak.

Ahogyan arról lapunk is beszámolt, a rendkívül szélsőséges időjárás komoly problémákat okoz Emilia-Romagna tartományban, ahol a 2023-as Forma-1-es szezon hatodik versenyét rendezik ezen a hétvégén. Kedden a Santerno folyó áradása miatt evakuálni kellett az imolai versenypályát, és mivel az esőzések éjszaka is folytatódtak, a versenyhétvégére készülő csapatokat egyelőre ma sem engedték még be a pálya területére.

Nem sokkal ezelőtt az egyik F1-es újságíró, Albert Fabrega töltött fel egy fotót a Twittere, melyen az látható, a Forma-2-es paddock víz alá került, elmondása szerint azonban a Forma-1-es garázsokat nem érte el az áradás.

 

Az előrejelzések szerint az esőzések várhatóan ma délutánig folytatódnak, a helyiek pedig arra számítanak, a jobb időjárási körülményeknek köszönhetően normalizálódhat a helyzet. Magára a hétvégére kisebb esőzéseket jósolnak majd.

Az F1Világ csapata az Emilia-Romagna Nagydíjról egyenesen a helyszínről, Imolából számol be, így érdemes lesz velünk tartani a versenyhétvége folyamán.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Víz alatt a Forma-2-es paddock Imolában, a helyiek javuló körülményeket várnak hétvégére
Átcsábította a McLaren a Red Bull mérnökigazgatóját
Mercedes: A Red Bull idegesebb lehet, hogy közszemlére került a padlólemezük
De Vries szerzett egy jó pontot Helmut Markónál
A Red Bullt meglepte, hogy az Aston Martin meg sem próbált harcolni velük

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!