Volt főnöke Schumacher felől érdeklődött, a fia gesztusa pedig nagyon meghatotta - F1VILÁG.HU

Volt főnöke Schumacher felől érdeklődött, a fia gesztusa pedig nagyon meghatotta

HIRDETÉS
A korábbi Forma-1-es csapatfőnöke, Eddie Jordan elárulta, korábban szerette volna meglátogatni egykori versenyzőjét, Michael Schumachert, ám a német felesége elutasította kérését. Az a gesztus viszont, amit a legendás versenyző fia, Mick tett, lenyűgözte őt.
New talent Michael Schumacher in his Jordan-Cosworth Jordan, Michael Schumacher

Schumacher még 2013 decemberében szenvedett súlyos sérüléseket síelés közben, hónapokon át kómában feküdt, állapotáról viszont azóta sem lehet semmit tudni, a család ugyanis féltve őrzi a hétszeres világbajnok magánéletét.

Schumachert csak nagyon kevesen látogathatják, köztük egykori főnöke és jó barátja, Jean Todt is. Eddie Jordan viszont, aki annak idején, még 1991-ben először biztosított lehetőséget az akkor még fiatal pilótának a Forma-1-ben, nem kap lehetőséget erre.

Jordan most egy interjúban beszélt arról, nemrégiben a legendás pilóta fia, Mick megkereste őt, és elárult neki néhány dolgot édesapjáról.

„Megérintett a dolog, mert sokat érzek Michael iránt. Mindent megtettem, hogy megtaláljam, én adtam neki az első esélyt Spában. Nem tartott ugyan sokáig, de az iránta való szeretetem még mindig tart, és ez így is lesz az utolsó lélegzetemig” – mondta a korábbi csapatfőnök. „Ami engem illet, megérintett a dolog. Ennek oka pedig az, hogy nem lehet könnyű tudni azt, hogy az édesapád nem tud része lenni a családnak – ott van, de mégsincs.”

Jordan elárulta, korábban szerette volna meglátogatni Schumachert, de felesége elutasította a kérést.

„Kinyújtottam feléjük a kezem, megkérdeztem, hogy esetleg meglátogathatnám-e őt. A válasz az volt, hogy nem. Akkoriban senki sem látogathatta – kivéve persze a közvetlen családját. Azóta viszont az ifjú Mick Schumacher – Michael fia – megkeresett engem, és igazán rendkívüli volt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!