Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Webber: A Ferrari a legfőbb ellenfél

Egyértelműen a Ferrarit tartja a Red Bull legfőbb ellenfelének a csapat világbajnoki bronzérmes versenyzője, Mark Webber – ezt maga az ausztrál árulta el a sajtónak a csütörtöki tesztnapot követően.


Egyértelműen a Ferrarit tartja a Red Bull legfőbb ellenfelének a csapat világbajnoki bronzérmes versenyzője, Mark Webber – ezt maga az ausztrál árulta el a sajtónak a csütörtöki tesztnapot követően.

Webber úgy véli, a Ferrari rendkívül erős lesz az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon, ám címvédőként a Red Bull Racing is odateszi majd magát.

„Úgy gondolom, a Ferrari erős. Szerintem mi is rendben leszünk, a többiekről viszont nehéz nyilatkozni. A csütörtöki köridőket még nem néztük át, nem igazán érdekesek, az ember igazából csak a saját dolgára összpontosít. Szerintem a legjobb nyolc között leszünk Melbourne-ben” – jegyezte meg viccesen Webber.

„Még mindig nagyon nehéz jósolni, és nem tenném fel a házamat a melbourne-i időmérőre. Szerintem jók leszünk, de egyszerűen fogalmam sincs, a vörös autókkal mit csinálnak a srácok. A versenytempójuk jónak tűnt csütörtökön, gyorsnak látszanak.”

A Ferrari színeiben Felipe Massa csütörtökön Barcelonában két versenytávnak megfelelő kört autózott, tette mindezt technikai problémák nélkül. Webber elmondta, ők is komoly előrelépéseket tettek a hét során, ám tisztában van azzal, hogy még hosszú út áll előttük.

„A mi hosszú etapjaink nem voltak olyan jók, mint pár napja, de értjük, mit csináltunk az elmúlt napon. Összességében nagyon-nagyon sok lépést tettünk előre ezen a héten.”

„Készen állok az első versenyre és az ember mindig szeretne jól teljesíteni hazai nagydíján. Ami a csapatot illeti: jó a megbízhatóságunk, az autót is értjük, de még nagyon hosszú út áll előttünk.”

„Soha nem lehetünk tökéletesek, de lehetnék sokkal rosszabb formában is megbízhatóság tekintetében. Remélhetőleg nem vagyunk messze a Ferraritól.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!