Webber: A győzelemért harcolhattam volna

Rettentő csalódottan nyilatkozott a vasárnapi Német Nagydíjat követően Mark Webber, a Red Bull Racing rutinos versenyzője.


Rettentő csalódottan nyilatkozott a vasárnapi Német Nagydíjat követően Mark Webber, a Red Bull Racing rutinos versenyzője.

Az ausztrál remekül jött el a rajtnál, és szorosan követte csapattársát, Sebastian Vettelt az élen, első kerékcseréje során azonban nem tudták megfelelően rögzíteni autójának jobb hátsó kerekét, mely el is találta az egyik kameramant – a szakembert jelenleg kórházban vizsgálják ki, információink szerint eltört a bal válla, valamint megrepedt az egyik bordája.

Webber a versenyt végül a hetedik helyen zárta, de érthető módon csalódott, hiszen úgy érzi, a győzelemért harcolhatott volna.

„Ennél több időt nem is lehet elvesztegetni! Elveszítesz egy kereket, aztán a srácok vissza kell, hogy tolják az autót… szerencsére mindenki rendben van” – mondta a Red Bull versenyzője.

„Egy óriási lehetőséget szalasztottunk el, harcolhattunk volna a győzelemért ma. A végén megtettem, amit tudtam. Még rosszabb, amikor tudod, hogy az első kiállásig ezekkel a srácokkal versenyeztél.”

„A történtek után a verseny nagy részét azzal töltöttem, hogy nyomtam, amennyire csak tudtam. Közben néztem a kivetítőn, hogy ki mit csinál éppen, ennél többet nem tehettem.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS